in ,

Megint akcióban a hülyegyerek: Ujhelyi szerint Orbán Viktor betörte a fejét

Ujhelyi levelet írt az Európai Néppárt elnökének

Ujhelyi levelet írt az Európai Néppárt elnökének, amelyben döntést sürget a Fidesz ügyében, és felajánlja szolgálatait a bölcsek tanácsának.

 

Orbán lépett, most Ön jön, Mr. Daul! címmel adta ki szokásos fröcsögő vasárnapi közleményét Ujhelyi István.

„Másfél hónap is eltelt már azóta, hogy az Európai Néppárt felfüggesztette a Fidesz tagságát a kereszténydemokrata pártcsaládban. Ez volt az a pillanat, amely végérvényesen megváltoztatott mindent: bebizonyosodott, hogy

Orbán elszámolta magát az addig rutinosan végzett pávatáncával és most tényleg nemcsak elment a falig, de be is törte a fejét rajta.

Kispadra tették és hiába minden kamu magyarázkodás: a Fidesz végleg kisodródott az európai fősodorból” – okoskodik a szoci EP-képviselő.

„Most abban bíznak, hogy az újonnan felálló Európai Parlamentben egy megcombosodott illiberális csoport élére ejtőernyőzhetnek és majd onnan zsarolhatják a rendszert. Erről szól az újfasiszta politikai popsztár Matteo Salvininek való udvarlás, vagy a magyar munkavállalók szociális juttatásait egyébként gond nélkül megnyirbáló osztrák szélsőjobboldali Heinz-Christian Strachével való barátkozás” – fröcsögi a szoci EP-képviselő.

„Nem is értem, hogy mire vár még a Néppárt által felkért »bölcsek tanácsa«. A Herman Van Rompuy, valamint Wolfgang Schüssel és Gert Pöttering által alkotott testület – amelynek meg kell vizsgálnia a Fidesz felfüggesztéséhez vezető jogállami kritikákat – április elején már egyszer összeült, de nyilván a három hét múlva esedékes EP-választásig még elbábozzák valahogy a dolgot. Pedig egyszerű a képlet. (…) A Néppárt vezetősége sem teheti meg, hogy támogatóit becsapva egyszerűen befogja az orrát még pár napig” – veri az asztalt Ujhelyi.

A szocik vérmes vezéralakja büszkén bejelenti, hogy a mai napon hivatalos levelet küldött Joseph Daulnak, az Európai Néppárt elnökének, amelyben arra kéri őt, hogy még a május 26-i választás előtt zárják le a vizsgálatukat és tegyék egyértelművé viszonyulásukat a Fideszhez. Teszi mindezt a magyar választók érdekeire hivatkozva:

„A magyar választóknak ugyanis joga van tudni a fülkében meghozott döntésük előtt, hogy melyik frakcióba küldik majd a fideszes képviselőket: az európai közösség oldalán álló Néppártba, vagy egy még bizonytalan, de egyértelműen Európa-ellenes populista roncsválogatottba.”

Ujhelyi itt nem áll meg, ő maga is szeretné a saját bölcselkedő tanácsaival ellátni a bölcsek tanácsát.

„Elvárjuk, hogy a néppárti »bölcsek tanácsa« még a választás előtt eljöjjön Magyarországra! Mi készek vagyunk fogadni és tájékoztatni őket arról, hogy milyen dúlást végeztek Orbánék Magyarországon. Hozzanak hideg élelmet, mert hosszú lista lesz”

– fenyegetőzik a patkánykormányozó Ujhelyi István, aki nem sokkal később már Szabó Tímával közösen anyák napja alkalmából anyaszomorító kormányzással riogatott egy sajtótájékoztató keretein belül.

(forrás:demokrata.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Új állatfajt fedeztek fel: íme a gendersemleges szörnylány

A két kretén megint riogat – Anyaszomorító kormányzással riogatnak anyák napján