in ,

Új állatfajt fedeztek fel: íme a gendersemleges szörnylány

Nagy-Britanniában él egy lány, aki nem tartja magát lánynak

Nagy-Britanniában él egy lány, aki nem tartja magát lánynak. Mivel túl sok japán mangafilmet nézett, emiatt úgy döntött, hogy inkább szörnyként éli a mindennapjait, ezzel nem kis közfelháborodást generálva.

 

A brit sajtó a napokban Jazmin Beanről, a Londonban élő fiatal lányról, aki súlyos genderproblémákkal küzd, hiszen nem tudta eldönteni, micsoda, így inkább szörny lett. Az a szomorú a történetben, hogy nincs egyedül, keresi azoknak a brit fiataloknak a társaságát, akik hozzá hasonló bajokkal küzdenek, és szép számmal akad is belőlük. A Barcroft TV készített is vele egy hosszabb videóinterjút, melyben a lányként született szörny részletesen bemutatja, hol és hogyan él, majd megismerhetjük egyik „társát” is.

A lány elmondása szerint már tinédzserkora óta az alternatív divat izgatja, az év legtöbb napján próbababának öltözik és természetellenes színű kontaktlencsét hord, hogy minél jobban hasonlítson egy földönkívülire. Bean sajnálja, hogy egyelőre csak a kiegészítőkkel és a festékkel tud hasonlítani az általa szeretett japán mesékben szereplő figurákra, azonban reméli, hogy nemsokára akár műtéti úton is közelebb kerülhet kedvenc szereplőihez.

Mostanában a saját sminkkészletemen dolgozom, melyet a hozzám hasonló alternatív életet folytató embereknek készítek

– fogalmazott a lány, aki ezután arra panaszkodott, hogy előfordulnak olyan élethelyzetek, mikor nem öltözhet és nem viselkedhet úgy, ahogy akar, mivel az emberek nem fogadják el őt és stílusát, ilyenkor visszafogottabban megy az utcára. Bean jelenleg az Instagramon próbál meg minél nagyobb hírnevet szerezni magának, jelenleg negyvenezer követője van.

Egyszer elegem lesz a melleimből és akkor eltávolíttatom őket. Az lenne a legjobb, ha teljesen lapos lenne a felsőtestem, ám a műtét nagyon sokba kerül

– mondta a lány, aki hosszan hálálkodott szüleinek, amiért azok rendes nevelés helyett még támogatják is terveiben, és örülnek, hogy a lányuk olyan lett, amilyen.

 

(Bokor Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Félelmetes: Migráns szülők megtámadnak egy iskolát Brüsszelben – videó

Megint akcióban a hülyegyerek: Ujhelyi szerint Orbán Viktor betörte a fejét