in ,

Kamu Geri: ez nem városvezetés!

Karácsony Gergely Szilveszter (igen…ez a teljes neve) még Szilveszter napján is hazudozik, provokál

Karácsony Gergely Szilveszter (igen…ez a teljes neve) még Szilveszter napján is hazudozik, provokál, politikai performanszokkal és látványpolitizálással foglalkozik.

 

Gyurcsány vezérelt embere az év utolsó napját sem hagyta ki anélkül, hogy érdemi munka, az emberek köszöntése helyett ne csináljon valami disznóságot. Nem is tagadja, azt írja, hogy ez “az év utolsó politikai akciója” Most épp egy molinót feszített ki arra a Lánchídra, melynek a felújítása épp az ő töketlenkedése miatt még mindig áll. Emlékezzünk: volt már aszfaltfirka (Stop Budapest Adó), mely után pont ő és haverjai akarták megemelni a helyi adókat, ő és haverjai emelik a parkolási díjakat egyes esetekben hatszorosára, ő és haverjai emelték meg a gyermekétkeztetés árát. De volt már rovarhotel, darázs-garázs, van pénz Czeglédyre, Soros szervezetekre, tanácsadókra, helyettesekre, haverok ciprusi offshore cégeire, Facebook-propagandára, “arculatra” csak épp a budapestiekre nincs, még a kampányban a nyugdíjasoknak ígért 20 ezer forintos támogatás sem valósult meg.

A Lánchíd műemlék épület, azaz tilos rajta reklámozni, politikai üzeneteket akasztani rá, ahogyan tilos a közterületet festékszóróval összefirkálni. Karácsony Gergely az ilyen akciókkal a szó legszorosabb értelmében szabálysértést követ el, hasonló szabálysértések esetében egy “mezei” embert megbüntetné a rendőrség. Vajon Karácsony ellen indul ezért eljárás?

Karácsony Gergely egy igazi hangember, fűt-fát ígértek, és amikor “trükkök százaival” megkaparintották egyes városokban a hatalmat, nem csinálnak SEMMIT. Pontosabban az lenne a jobbik eset, ha tényleg semmit nem csinálnának semmit, de ők akadályozzák a gazdaság újraindítását, a járványügyi védekezést, nekik általános elégedetlenség, munkanélküliség és a járvány elhúzódása kell, hogy közben – a képen látható módon – a kormányra mutogassanak, ezzel leplezzék saját alkalmatlanságukat és megpróbálják elcsalni, az embereket átverve megszerezni a hatalmat 2022-ben is.

3 korábbi cikkünkkel cáfoljuk Karácsony Gergely hazugságait!

📌 Így lett “kivéreztetve” Budapest 2020-ban – fejlesztésekről szóló cikkünk. Budapest éves költségvetésével vetekedő összeggel fejlesztette a kormány csak idén fővárosunkat (ez nem Karácsony Gergely városa, ez minden magyar fővárosa, a Nemzet Fővárosa!)

📌 Budapest pénzügyi helyzete: az álhírekkel ellentétben Budapestnek sokkal több pénze van, mint az összes megyei jogú városnak összesen. Több mint 200 milliárd forinton “ül” a várost bitorló Gyurcsány-Dobrev klán, és azt hazudják, hogy nincs pénz.

📌 Karácsony Gergely városvezetői posztra is alkalmatlan. Sír, hogy NEKI nincs pénze, közben tanácsadói számát 44-ről 55-re, és Budapest brüsszeli irodájának költségeit 37 millióról 112 millióra emelte.

Összegezve tehát: Ez nem városvezetés! Ez bohóckodás!

BUÉK, Karácsony Gergely Szilveszter! Jegyezd meg jól: Hazugságokat terjeszthetsz, de a valóságot nem tudod eltitkolni, amíg vannak Számok.

 

(Forrás: Számok – a baloldali álhírek ellenszere Fb oldal)

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Erre szavaztatok? Elvette a rendőrök jutalmát az újpesti (MOMENTUM) polgármester

Itt a pofon a baloldalnak! Fidesz: megszabadítottuk az önkormányzatokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól