in ,

Itt a pofon a baloldalnak! Fidesz: megszabadítottuk az önkormányzatokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól

„Úgy tűnik, az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a járvány elleni védekezést.”

„Úgy tűnik, az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a járvány elleni védekezést.” – írja az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz.

 

 

Mint írják: „Szégyen, amit a baloldal egész évben művelt. Elleneztek minden járvány elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat, végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak, támadták a védekezésben résztvevőket, és lejárató kampányt folytattak Magyarország ellen. A kormány minden pénzt és erőforrást biztosít a járvány elleni védekezésre, az egészségügyi védőeszközökre, a vakcinák beszerzésére, a gyermekes családok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelmére. 2020-ban az egész ország példaértékűen összefogott, és segíti a járvány elleni védekezést, csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni. A helyi iparűzési adó felezése a magyar kis- és középvállalkozásokat, ezáltal a helyi munkahelyeket védi.

Ezzel együtt a kormány jelentős összegekkel támogatja az önkormányzatokat, és megszabadította az önkormányzatokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól.”

(atv.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Kamu Geri: ez nem városvezetés!

Egy mém a főpolgármesterről: Karácsony Gergely döntött, hogy a jövő évre 10 százalékkal megemelik a gyermekétkeztetés díját a főváros tulajdonában álló ingatlanokban