in , ,

Félelmetes: Migráns szülők megtámadnak egy iskolát Brüsszelben – videó

Az Európai Unió központi épületeitől néhány tömbnyire, Schaerbeek migránsok lakta negyedében a szülők megrohamoztak egy iskolát

Az Európai Unió központi épületeitől néhány tömbnyire, Schaerbeek migránsok lakta negyedében a szülők megrohamoztak egy iskolát. Az ügy hátterében egy 4 éves, migráns hátterű kislány vélt megerőszakolása állt, amiért a szintén migráns hátterű szülők az iskolát hibáztatták. Ugyanakkor a gyors ügyészségi vizsgálat megállapította, hogy a kislány bugyiján talált vérfoltokat valójában egy fertőzés okozta, azaz senki sem bántotta a kislányt.

A támadásról készült felvételt a VTM flamand tévécsatorna tette közzé, a hozzászólók nemcsak hihetetlennek tartják a képeket, de azt is feltételezik, hogy a videó valamelyik afrikai országban készülhetett. Ezzel szemben a felvétel Európa fővárosában készült, néhány lépésre az Európai Bizottság és a bevándorláspárti Juncker-Timmermans páros főhadiszállásától.

 

 

Van, aki szerint már megkezdődött egyes nyugat-európai városokban a nagy lakosságcsere, amire az elmúlt időszakban több írásban is utaltunk.

A lakosságcserét egyébként a nemrégiben lemondott algériai diktátor, Boutleflika távoli szellemi elődje, Houari Boumédiène ezredes hirdette meg, aki algériai államelnökként, 30 év alatt megduplázta az észak-afrikai ország lakosságát, és meghirdette a „nagy népességcsere” koncepcióját. Bourmédiène ezredes szerint egy napon majd milliónyi ember hagyja el a déli féltekét, és vonul északra. De nem barátként érkeznek majd oda, hódítani mennek.

„Fiaikkal hódítanak majd, mert asszonyaik méhében már ott a győzelem” – fogalmazott.

2018-as adatok alapján Európában már most több mint 90 millió migráns él. Belgium, és különösen Brüsszel lakosságának minimum egyharmada ebből a csoportból kerül ki, köztük nagyon sokan az észak-afrikai országokból, Algériából, Marokkóból és Tunéziából. A belga szocialisták szinte egyetlen győztes „fellegvára” a hírhedt Molenbeek, amelynek lakossága több mint 80%-ban migráns vagy migráns hátterű.

Nem véletlenül tudnak a szocialisták ebben a kerületben nyerni a választások során: a migránsok és a migráns hátterű belgák ugyanis mind a bevándorlás további folytatását, illetve elősegítését kínáló szocialista és liberális erőkre adják szavazatukat. Ebben a kerületben készíttették elő az elmúlt évek legkegyetlenebb terrormerényleteit, itt bujkálnak a mai napig a dzsihadisták, és ez az a kerület, ahová a belga rendőrség már be sem meri tenni a lábát.

Belgiumban a lakosságcsere tehát folyamatban van, olyannyira, hogy Brüsszelben mára már egy újabb kerületben indult meg a muszlimok térnyerése. Schaerbeekről van szó, ebben kerületben még a II. világháború után is általában középosztálybeli belga családok éltek, de itt található a híres belga építész, az Art Nouveau világhírű képviselője, Victor Horta számos épülete is. Egyébiránt Molenbeek és Anderlecht mellett Scharbeek is szerepel azon a listán, amelyet a Brüsszelbe munkavállalás céljából (például az Európai Bizottsághoz, az Európai Parlamenthez, az Európai Tanácshoz, a Vám Világszervezethez vagy épp a NATO-hoz) érkező külföldieknek egyáltalán nem ajánlanak lakásbérlet céljából.

(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Ezért hívta meg Trump Washingtonba Orbán Viktort

Új állatfajt fedeztek fel: íme a gendersemleges szörnylány