in ,

A kutya nem volt kíváncsi a libsi Gálvölgyire – Tíz embert érdekelt Gálvölgyi műsora, ezért kellett lemondani

Gálvölgyi János felesége, Judit kedden írta ki a Facebookra, hogy férje október 24-re kitűzött, A Gálvölgyi című önálló estjét „váratlanul” lemondta a kaposvári művelődési ház

Gálvölgyi János felesége, Judit kedden írta ki a Facebookra, hogy férje október 24-re kitűzött, A Gálvölgyi című önálló estjét „váratlanul” lemondta a kaposvári művelődési ház. Néhányan ezt politikai okokra fogták, de mint kiderült, mindössze tíz jegy kelt el Gálvölcsi műsorára.

Akadtak, akik politikai okokra gyanakodtak, ám a kaposvári Szivárvány Kultúrpalota a 24.hu-nak küldött válaszában megírta, hogy a lemondás oka az érdeklődés hiánya volt és a budapesti Játékszínnel két éve korrekt és gyümölcsöző kapcsolatuk van, melynek során már öt alkalommal lépett fel Gálvölgyi János teltházas előadásokkal.

 

A közönségsikerre való tekintettel úgy gondoltuk, hogy a Művész Úr önálló estje is az előzőekhez hasonló érdeklődésre számíthat. Ebben az esetben sajnos nem így történt. A korábbiakhoz hasonló módon hirdettük meg az előadást, ennek ellenére kevés számú, mintegy tíz jegy kelt el. Az előadás előtt 10 nappal mondtuk le a Játékszínnel közös megegyezés alapján a fellépést – írta a Kultúrpalota.

 

 

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Baj van! – Hetvenezer migráns tart Magyarország felé

Felemelő! – Erdélyi magyarok állnak a kárpátaljai magyarok mellé