in ,

Zacher szerint felejtsük el a Karácsonyt – Győrfi Pál tette helyre Zachert!

Döbbenetes

Döbbenetes, már a járvány keretei között elindult a finom Karácsonyellenes liberális kampány. Így tett a liberális Zacher Gábor főorvos is.

Ezt mondta:

Szerintem felejtsük el ezt az idei karácsonyt, hogy legyen jövőre karácsony” – jelentette ki Zacher, hozzátéve: „Hogy ne arról szóljon a történet, hogy azokat gyászoljuk, akik azért mennek el, mert nem tartjuk be tulajdonképpen a szabályokat, mert azért látni ilyet

 

Majd jött Győrfi Pál, és helyretette Zachert:

 

Győrfi Pál a közösségi oldalán reagált Zacher megjegyzésére, ami napközben végigsöpört a sajtón. Az Országos Mentőszolgálat Szóvivője szerint a toxikológus kijelentésével ellentétben szerinte soha nem volt ekkora értéke és tartalma a karácsonyi ünnepnek.

“NE felejtsük el a Karácsonyt!

Az általam szeretve tisztelt Zacher főorvos úr mai sajtónyilatkozatára reagálok, aki orvosi, szakmai szempontból nagyon helyesen félti az embereket a járvány erősödésétől, a fertőződéstől. Az óvatosság, a szigorú korlátozások teljesen helyénvalók, nekem valójában a média által a cikkhez adott „felejtsük el ezt az idei karácsonyt” címmel és annak kissé félreérthető üzenetével van bajom. Szerintem talán sohasem volt ekkora értéke és tartalma az előttünk álló Ünnepnek. Az összetartozás, a szeretet és az önzetlenség megtapasztalásának, átélésének.

 

Ne felejtsük el, hanem készüljünk rá már most és tiszta szívvel. Idén tényleg ne a bevásárlás, a boltokban vett sok drága ajándék legyen a cél, hanem a lelki örömszerzés. Tervezzük meg, hogy esetleg ha kell, fizikai kontaktus nélkül hogyan lehetünk együtt azokkal, akiket szeretünk. Biztosan nem könnyű, de ha addig nem csökken jelentősen a kockázat el kell fogadni, hogy ebben a veszélyes időszakban a puszi és az ölelés helyett egymás érdekében telefonon, videón, vagy levélben mondjuk el egymásnak azokat a szavakat, amiknek jelentését jó esetben egész évben érezhetjük, törődve a másikkal családban és családon kívül egyaránt.

Nekem a Karácsony a legfontosabb ünnep. Még egy címmel sem hagyom bántani – írta a bejegyzésében Győrfi.

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Elhunyt Balázs Fecó

Trump: ez egy 100%-ban elcsalt választás volt!