in ,

Végre egy jó hír – Megszállta a rendőrség a szektás szcientológusok központját

Az ORFK is megerősítette a hírt, hogy házkutatást tart a rendőrség a Szcientológia Egyház budapesti, Váci úti központjában. Sajtóbeszámolók szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és elkerítették az egész épületet.

Az Index.hu megkeresésére a ORFK kommunikációs szolgálata megerősítette, házkutatást tartanak a szcientológusok Váci úti központjában. Mint hozzátették, „az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen”.

A Ripos.hu arról ír, a ma reggeli nagyszabású razzia egy hónapokkal ezelőtt megindult  eljárással függhet össze, mivel az  Adatvédelmi Hatóság tavaly decemberben két alkalommal is razziázott rendőri közreműködéssel a budapesti épületben, valamint nyíregyházi “missziójuknál” is, ahol több teherautónyi, illegális adatot tartalmazó elektronikus, illetve papíralapú dossziét foglaltak le.

Forrás: Index.hu/Ripost.hu; fotó: ripost.hu

(Pestisracok.hu)

Te csak zenéljél öcsém, mert még a végén kapsz egy nyílt levelet tőlünk – A Kispál és a Borz egykori frontembere is összeboronálná a baloldalt a Jobbikkal

ÚRISTEN! – Kirúgták Nyakó Pistit! :D