in ,

Trombitás Kristóf: aki ma elnyomással vádolja Magyarországot, hazudik

zek az emberek létrehoztak egy párhuzamos valóságot a híveiknek, amiben röhögésmentesen

Ezek az emberek létrehoztak egy párhuzamos valóságot a híveiknek, amiben röhögésmentesen azon ügyködnek, hogy magukat bátor ellenállóknak mutassák be és ezt sajnos viszonylag sok ember el is hiszi.

 

 

 

„Kedves balos felforgatók, akik folyamatosan diktatúrázzátok Magyarországot, ahol csak lehet, állandóan rossz hírét keltitek és minden lehetséges nemzetközi fórumon befeketíteni igyekeztek hazánkat! Jól nézzék meg az alábbi képet: ilyen az, amikor egy államban elnyomás uralkodik és te az utcára mész, hogy a fennálló hatalommal szembeni ellenérzésedet – egyébként békés eszközökkel – megmutasd.

Jön a rendőr, jobb esetben kapsz tőle párat a tonfával és hazazavar, rosszabb esetben az államhatalom vegzál, nyilvántart, megfigyel, ellehetetlenít és előtte meg utána is megver.

A fotón ugyanis Orbán Viktor látható 1988. március 15-én, amint a nemzeti ünnepünkkor tartott megemlékezés közben – amit persze csak illegálisan lehetett megtartani – a karhatalom erőszakosan feltartóztat. Ilyen az, ha diktatúra van, ilyen az, ha kockázatot kell vállalni a politikai véleményed kinyilvánításáért.

Fekete-Győr András legnagyobb sérelme az elmúlt években mi lehetett? Kihűlt a kávéja, mert késett a metró egy tüntetés után? Vagy Donáth Annának? Hát Gyurcsány Ferencnek, Kunhalmi Ágnesnek, Jakab Péternek? Ezek az emberek létrehoztak egy párhuzamos valóságot a híveiknek, amiben röhögésmentesen azon ügyködnek, hogy magukat bátor ellenállóknak mutassák be és ezt sajnos viszonylag sok ember el is hiszi.”

 

 

(Trombitás Kristóf, Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Kocsis Máté: ha valóban távoznának a Soros-szervezetek az országból, ahogy mondják, akkor megszűnne a ballib média

Szegény hülye – Gálvölgyi János nem a Balatonon nyaral, mert „luxus lett a lángos”