in , , , ,

Továbbra is állítjuk: az EU egy rakás sz… Ki kell lépni! HUXIT!

Mindig is ez volt a véleményünk!

Először is néhány szó rólunk, a mindenszo.hu -ról. 2017-es “berobbanásunk” után a HVG egyik cikkében megjegyezte, hogy mi a “Fidesz ökle” vagyunk. Megtámadt minket a HVG, a 24.hu, az egykori Heti Válasz (Stumpf Andriska szidalmazott minket), a magyarhang.org, és az index.hu is. Jót mosolyogtunk, szórakoztunk mindegyik sivalkodáson. A magyarhang.org odáig is elment, hogy feljelentett minket az NMHH-nál, de bebukták a sztorit, mindent rendben találtak. Libernyák tempó.  A HVG, meg a többi említett libernyák hulladék, függetlennek tartja magát, ami nyilvánvaló hazugság, hiszen úgy ballibsi az összes  – ha tetszik, libernyák – , ahogy van!

Ismételjük: független újságírás nincs! Nem létezik! Az újságíró, a főszerkesztő, a szerkesztő világlátása, véleménye benne van a véleménycikkekben, tehát nem lehet független egyik politikai oldaltól sem. Valahova húz. Vagy azért húz ide, mert innen kapja a pénzt, vagy azért húz oda, mert ott találja meg azt a politikát, amit magáénak vall maga a szerző is. Nem vagyunk pártoknak tagjai, nem finanszíroz minket egyik párt, vagy alapítvány sem, viszont véleményünk van a világról, ami a kormánypártokéhoz áll a legközelebb. Ez van. Nem mindenben értünk egyet. Kritizáljuk azt, amit világlátásunk szerint kell. Ha kell, kritizáljuk a Hír Tv-t, vagy azt, hogy miért vagyunk még pl. az EU tagjai. Az EU meglátásunk szerint egy libernyák szarhalom. Ki kell lépni belőle, ahogy a briteknek! Példás, és rendkívüli, ahogy Orbán Viktor küzd Brüsszelben, és képviseli a magyarok érdekeit. Felemelő, ahogy felszólal hazánk érdekében, amikor egy támadás ér minket. Egészen különleges kitartásra utal, hogy képes ilyen ellenszélben helyt állni a miniszterelnök nyugaton. Hatalmas elismerés ezért neki. De mi akkor sem látjuk értelmét, hogy ennek az ócska, ostoba, halálkultuszt támogató, keresztény-, és emberellenes, halálpárti, abortuszpárti, gyerekmegrontó, illegális bevándorlást támogató ócska szar brancsnak a tagjai legyünk.

“Ezek ugyanazok”, mondta Szakács Árpád. És ez igaz a nyugatra is, arra a nyugatra, amelyiknek köszönhetjük Trianont. Akkor sem szerettek minket, előtte sem szerettek minket, most sem szeretnek minket, és soha nem is fogják a magyar népet igazán kedvelni, csakis akkor, ha számukra egy behódoló, migránsbarát, kifosztásbarát, globalogazdi seggét nyaló kormány uralkodik hazánkban.

Összegezve: ki kell lépni az EU-ból! Ideje a HUXITNAK!

Jöhetne az olvasói kérdés: “Jójó, de ha az EU tartja fenn a magyar gazdaságot, akkor mi lesz a HUXIT után?”.  Ez egy balliberális mítosz. Nem igaz az állítás. Magyarország egy éves összterméke nagyjából 20 ezer milliárd forint. Évente 1000-1500 milliárd forintot kapunk az EU-tól. Nem túlságosan rázná meg a magyar gazdaságot. Az exportot pedig kelet felé kell intézni, a kormány pont ezen dolgozik: Keleti nyitás. Erősíteni a keleti nyitást, ameddig csak lehet, és ha nem is lépünk ki az EU-ból (mert még jelenleg nincs politikai haszna. Igen, ezt is nézni kell), majd magától összeomlik kb. 3 éven belül.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Nyílt levélben támogatják Koncz Zsófiát a helyiek!

Libsik, figyelem! “Oktatásegészségügy”! Brutális béremelés jön az egészségügyben! 120%-os!