in , , ,

Te csak ne boomerezzél! Ok, gamer?

Nyílt levél az Y-nak, és a Z-nek!

(Frissítés:  Nagyon beletrafáltunk, megjöttek a libsik. 😀 Magukra ismertek. Végignéztük a gyalázkodó hozzászólások profiljait: egytől-egyig, Gyurcsány, DK, Jobbik Momentum rajongó. Ennyi. Köszönjük a megerősítést, kedves libsi kommentelők. 😀 )

 

Komolyan, ti hülyébbek vagytok a 68-asoknál is (bár azt sem tudjátok, most mire, kikre gondolunk.)
Tök mindegy melyik országban élsz, ugyanúgy fingod sincs a történelemről, és a hazád történetéről: ezért lehet téged mindenféle fass’ággal megetetni.

Fingod sincs, mi az igazi környezetvédelem, a valódi környezetvédelem! Amikor még meg sem születtél, mi már szelektíven gyűjtöttük a szemetet, és jártuk a természetet, kirándultunk, és közben felszedtük a szemetet. Te még egy dombot sem tudsz baszd meg megmászni, mert egész nap a kibaszott youtube-ot bámulod és sznepcsetelsz, meg instázol. Azért nem tudsz megmászni egy domboldalt sem, mert pipaszár lábad van. Pipaszár lábad pedig azért van, mert a szemetet is elektromos rollerrel viszed le. Csak akkor mozdulsz ki, ha elhív téged a Frászbúk Frájdéj for Fjúcsörözni a Parlament elé, a kedvenc Momentumoddal egyetemben.

Egy háború nélküli kibaszott jólétbe születtél! Mi, X előttiek és X-ek felépítettünk Neked valamit, és még Te boomerezel minket? Egy kurva villanykörtét sem tudsz becsavarni baszd meg! Rögtön hívod anyádat, vagy rákeresel a gugliba, hogy kell bánni egy égővel. Égő.

Minket esténként az anyánk nem tudott behívni a térről. Titeket pedig anyátok nem tud ma kivinni kirándulni, mert épp élőzik a kedvenc influenszered (ki nem szarja le?).
Mi eddig békében néztük a Te generációd leépülését, és nem tettél semmit sem ellene, nem lázadtál. De most már elegünk van! A pofátokba fogjuk mondani, ha fass’ágot csináltok, és kíméletlenek leszünk!
Ne boomerezzél, hanem fogd meg azt a kurva ásót, és kezdj el dolgozni!
Ok, gamer?

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Impozáns műemlék újul meg Fejér megyében

Saskabaré helyett! Mogács Dániel 3 percben kifigurázza a fogyasztói társadalmat – Videó