in ,

A boomerezős, gamerezős cikkünk kivágta a biztosítékot – Itt a leleplezésünk

Lesz meglepetés….

Hatalmasat ment tegnap óta a Boomerezős, gamerezős cikkünk! Akkor most mutatjuk a leleplezést: 
A cikket egy kolléganőnk írta, Ágnesnek hívják, és 26 éves, tehát Y generációs. Bizony! Csak rohadtul elege van ebből az átlag Y és Z generációs bullshitből, akik vita helyett folyton csak ok, boomereznek. Ő most tükröt tartott elétek, és úgy néz ki, nem tetszik, amit láttok benne! Pedig ezek vagytok! Tisztelet a kevés kivételnek!

Volt olyan kommentelőnk a cikkhez, aki szerint majd a robotok mindent megoldanak, az X-es, meg a még öregebb nyuggerek pedig szépen „eláshatják” magukat egy „gödörbe”. Az a helyzet, hogy mi nem beszéltünk így sem a szüleinkkel, sem a nagyszüleinkkel. De az ásót sem kellett szó szerint érteni, úgy látszik az Y és Z még szövegértésből sem a legjobb…..a munkán volt a hangsúly.
A robotok, kedves y és z barátom, nem fogják Neked megoldani az életedet. Maximum sok embertől elveszik a munkát. Pl. a sofőröktől. A robot nem fog Neked igazán finom kenyeret csinálni, mert az a gazdák és a termelők nélkül nem megy…tudod: búza, meg ilyenek. Ők azok, akiket parasztoztok innen Pestről, akit lebutáztok, és annyira lenéztek. Pedig fogalmatok sincs mennyi Y megy vidéken gazdának, és nagyon jó gazda lesz belőlük! Ők tudják, mi a munka. Nem, őket nem látod a youtube-on, mert nincs idejük influenszerkedni…. Csak Ti ezt itt a körúton nem értitek. De a finom hús, a gyümölcs, a zöldség sem a betonból nő ki Budapesten, tudtad? A robotot baszhatod, ha egy jó informatikus nem programozza be, mondjuk, hogy beszántsa a földet, mert bizony, a robot csak egy eszköz, de nem cél. Gazda, és termelő nélkül eheted az aszfaltot ott belpesten, a körúton belül, kedves kommentelő barátom.

Anyázás helyett, tessék inkább elgondolkodni azon, hogy egy y generációs lány, miért írta meg azt a cikket….
(Nem, propagandisták sem vagyunk, nem fizet minket a Fidesz, mi csak szeretjük a hazánkat, és ha kell a társadalom elé görbe tükröt tartunk, még akkor is, ha ez valakiknek majd nem tetszik..)

mindenszo.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

Te csak ne boomerezzél! Ok, gamer?

 

Oszd meg másokkal is!

Nem stadion – Jelentős eredmények az egészségügyben

Háborús állapotok Franciaország több városában is! – Videó