in , , ,

Szijjártó keményen válaszolt a terroristát mentegető ENSZ-tisztviselőnek

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megdöbbentőnek és sokkolónak tartja…

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megdöbbentőnek és sokkolónak tartja, hogy Fionnuala Ní Aoláin, az ENSZ egyik emberi jogokkal foglalkozó biztosa egy terroristát menteget.

 

Megdöbbentő és sokkoló, hogy Ön, az ENSZ magas rangú tisztségviselőjeként egy terroristát menteget. Megdöbbentő és sokkoló, hogy Ön egy olyan terrorista védőügyvédjeként jár el, aki támadást vezényelt a Magyarország határát védő magyar rendőrök ellen

– írta Szijjártó Péter Fionnuala Ní Aoláinnak címzett szerdai válaszlevelében.

Fionnuala Ní Aoláin Szijjártó Péternek küldött levelében azt írta, hogy a terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H. jogai sérültek Magyarországon. A biztos kritikával illette a magyar törvényeket és az eljárást, valamint úgy vélte, a férfi nem terrorista és sérültek az emberi jogai.

Szijjártó szerdai levelében szintén megdöbbentőnek és sokkolónak nevezte, hogy a biztos szerint

az a normális módja a határátlépésnek, hogy valaki egy hangosbeszélőbe üvölt, rohamot indít és kövekkel dobálja a határvédelmet ellátó rendőröket.

Majd így zárta levelét a tárcavezető:

Komolyan gondolja, hogy egy terrorista elítélése miatt eljárást indít egy a saját határait és polgárainak biztonságát védő országgal szemben? Szégyen, hogy Ön arra költi a tagállamok, köztük Magyarország adófizető polgáraitól származó befizetéseket, hogy terroristákat bátorít szuverén országok határának megsértésére és rendőrök megtámadására.

(forrás: Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hülye svédek – Két hét alatt tizenegy nőt bántalmazott a migráns, de a svéd bíróság szerint szóba sem jöhet a hazaküldése

Menczer Tamás rendkívüli tájékoztatója – ENSZ is az Ahmed H. nevű terrorista oldalára állt – Videó