in , , ,

Szijjártó: az ENSZ a terrorista Ahmed H. mellé állt a magyar emberekkel szemben

Szijjártó Péter felmosta a padlót az ENSZ-szel Genfben

Szijjártó Péter kifejtette: Ahmed H. egy támadást vezényelt a magyar határt védő magyar rendőrökkel szemben. Az általa vezetett támadás következtében számos magyar rendőr megsérült. Mint ahogy a miniszter mondta az MTI-nek, Ahmed H. egyszerű terrorista „ez az ember Magyarország területi integritását és szuverenitását meg akarta sérteni, és azt akarta elérni, hogy illegális bevándorlók százai, ezrei tudjanak bejönni Magyarországra.”

Szijjártó Péter szerint ezt a terroristát védi most az ENSZ, hiszen az világszervezet egyik emberi jogi biztosa arról tájékoztatta a magyar kormányt, hogy eljárást kezdeményez az Ahmed H.-val kapcsolatos magyarországi bánásmóddal kapcsolatban, és gyakorlatilag a terrorista védőügyvédjeként lép fel Magyarországgal és a magyar kormánnyal szemben.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Aláhúzta:

Ez döbbenetes, hiszen az ENSZ-tisztségviselők bérét az ENSZ-tagállamok befizetéseiből fedezik, elfogadhatatlan, és sokkoló, hogy többek között a magyar adófizetők pénzéből működő ENSZ megbízottjai terroristák oldalára állnak és terroristák védőügyvédjeiként járnak el, semmibe véve azon emberek biztonságát, mint amilyenek például a magyar állampolgárok, akiknek a biztonságát fenyegette a bevándorlás, és akiknek a biztonságát fenyegette Ahmed H.”

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Szijjártó Péter rámutatott:

Ráadásul ez az emberi jogi megbízott szintén Soros György embere, hiszen a Nyílt Társadalom Alapítvány egyik vezetője. Egyértelmű tehát, hogy az ENSZ is – hasonlóan Brüsszelhez – Soros György befolyása alatt áll migrációs kérdésekben.

A külgazdaság- és külügyminiszter szerint nincs különbség New York, Genf és Brüsszel között ebben a kérdésben. A magyar emberek ennek a döbbenetes és sokkoló megközelítésnek május 26-án parancsolhatnak megálljt az európai parlamenti választásokon.

 

(Forisek Ádám, 888.hu)


Hopp! Országjárásba kezd a Fidesz

Hazaáruló Ujhelyi rátett egy lapáttal – Szerinte patkánykormányzás van – A kormány minden tagját lepatkányozta