in ,

Rendesen helyretette Hidvéghi a brüsszelben sivalkodó Gyurcsánynét -Videó

Ismét hazánkat támadja az ellenzék Brüsszelben

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban. A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői “a Soros-hálózat hazug vádjait” mondták fel az EP-ben.

 

Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők “folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben”.

Kedden “Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe” – közölte. Kifejtette: egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az az Oktatói Hálózat készített, amelyet “Soros pénzel”, és amely annak idején a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott.

Hidvéghi Balázs szerint ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert “mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére”. De akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, “mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért és nemet mondunk a bevándorlásra” – hangsúlyozta a politikus.

 

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Show: Bayer Zsolt megrázó történeteket tárt fel Gyöngyöspatával kapcsolatban – Videó

Salvini tarolt! Toronymagas jobboldali siker Calabriában – Videó