in ,

Öt best of videó a vérciki ellenzékről – Ezért nem hívják őket televízióba szerepelni

Vállalhatatlan stílus, deviáns viselkedés, sértett hisztéria

1. Tichy-Rács József, MKKP, kotkodács

Öltönyben és csirkejelmezben ült be a stúdióba az MKKP politikusa a köztévébe, még az áprilisi választásokat megelőzően. A viccpárt “politikusa” a riporter minden kérdésére így válaszolt: kotkodács, kodács, kodács, kotkodács.

 2. Tordai Bence, Párbeszéd, CÖFCÖFCÖF

Tordai Bence a közelmúltban kínos előadásával tisztelte meg az Országgyűlést, amikor a pulpitusra állva közel másfél percen keresztül CÖF-özött. Hiába, az ilyen szimpatikus képű egybites ellenzéki politikusok szókincse is pontosan tükrözi miért nem kíváncsi rájuk a kutya sem:

3-4. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője az önlejáratás nagy mestere, így egyszerre két helyet is ítéltünk neki szégyentáblánkon. Íme:

 Jakab Echo Tv-s ámokfutása

Botrányokozásba menekült a kérdések megválaszolása helyett Jakab Péter, a Jobbik szóvivője még októberben, az Echo Tv Napi Aktuális című műsorában. Érdemes a videót végignézni, Velkovics Vilmos riporter hogyan teszi helyre az idegproblémákkal küzdő politikust:

Jakab nem bír leállni, tovább nyomja fullba a kretént, ezúttal a Hír Tv-n

Két párhuzamos valóság létezik. Az egyik, amelyben az #O1G-t (Orbán egy g*ci) képviselő nívós ellenzéki réteg szerint Jakab Hír Tv-s kreténkedése atomkirály volt, a másik, akik szerint ez a szint még egy friss óvodást is szekunder szégyenbe hozna. Ön melyik tábort erősíti?

 5. Összellenzéki Izaura TV az MTVA székháznál

Határ a csillagos ég, de válogatásunk lezárásaképp egy rövid összegzőt osztunk meg kedves olvasóinkkal az ellenzéki politikusok MTVA-ostromáról:

És itt hívjuk fel figyelmüket újra figyelmünket arra szavazásra, amelynek során keressük az utóbbi napok Jászai Mari-díjas alakításait.

 

Vezető kép: M1

 

(Ambrus Petra, pestisracok.hu)

A neomarxista Mérce.hu karácsonykor sem hazudtolta meg magát – Mocskolják a magyar rendőröket!

Választások 2018: Megszűnt az ellenzék