in

Orbán felmosta a padlót az ellenzékkel

A miniszterelnök a napirend előtti viszontválaszában gyakorlatilag megsemmisítette a vagdalkozó ellenzéki politikusokat

Orbán Viktor Szabó Tímea felszólalására reagálva kijelentette, hogy a legkülönösebb talán az volt, hogy Szabó Tímea végig azzal vádolta a miniszterelnököt, hogy egész beszédében hazaárulónak nevezte az ellenzéket, miközben Orbán egyszer sem ejtette ki a száján azt a szót, hogy hazaáruló.

Talán freudi elszólásról van szó?

– szögezte Szabó Tímeához kérdését Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint úgy beszélni a Nyugaton munkát vállaló emberekről, mintha rossz dolgot tennének, nem egy okos dolog.

Bízzák a magyarokra, hogy eldöntsék, mit akarnak. Ha külföldön akarnak dolgozni, akkor éljenek azokkal a lehetőségekkel, melyeket az EU és a magyar kormány is megteremt számukra”

– hangsúlyozta Orbán.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Ismét a régi nótát hallom. Itt 5 hónappal ezelőtt parlamenti választások voltak, ezeket a vitákat a szavazók megvitatták, meghatározták és eldöntötték. A választók döntöttek úgy, hogy maguk most akkorák, mi meg ekkorák. Ez a magyar választók döntése volt. Úgy választottak, hogy folytassuk a családpolitikánkat, a gazdaságpolitikánkat és bevándorláspolitikánkat”

– fogalmazott Orbán, megsemmisítve ezzel az ellenzéki törpepártokat.

Orbán Viktor azt tanácsolta az ellenzéki politikusoknak, hogy

ha nem akarnak bennragadni a múltban, akkor esetleg kövessék az embereket.”

A miniszterelnök a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban arra kérte az ellenzéki pártokat, hogy ezentúl sose szavazzanak Magyarország ellen.

Egyszerűen jobban gyűlölnek minket, mint amennyire szeretik a hazájukat. Ezt a határvonalat nem szabad átlépni.”

Orbán Viktor elmondta, hogy valóban fenyegeti Magyarországot az a veszély, hogy a határvédelem megerősítésére hivatkozva Brüsszelben jogot akarnak elvenni egy olyan országtól, amely képes megvédeni határait.

Miért kell elvenni azt a jogot, hogy a határainkat megvédjük? Miért akarja valaki Brüsszelből ezt a jogot elvenni? Értelmes dolog ez?”

– tette fel a kérdést Orbán, majd arra kérte az ellenzéki pártokat, hogy minden vitában a magyar nemzeti álláspontot képviseljék.

A nemzeti ügyekben álljanak a nemzet mellé!”

– szólította föl az ellenzéki politikusokat a miniszterelnök.

(Horváth József György, 888.hu)

Megint késelés!! – Több embert megkéseltek a London melletti Lutonban

Le Pen az Európai Unió “őrült bevándorláspárti politikája” ellen kampányol