in ,

Ő az igazi propagandista – Összevissza hazudozott Erős Antónia

Píár-interjút adott a Klubrádiónak Erős Antónia, az RTL Klub hírolvasója.

Píár-interjút adott a Klubrádiónak Erős Antónia, az RTL Klub hírolvasója. Mindenfajta konkrétumok nélkül, azt próbálta sugallni, hogy a TV2 (korábban) háromszoros fizetést kínált neki és még egy lakást is kapott volna. Hát persze, lakást. Mint egy focista a 80-as években. A baloldali újságok már arra utalgattak, hogy a TV2 most kínált neki bármit is. Ami persze hazugság. Ahogy a 20 évvel ezelőtti történet is eléggé furcsának tűnik.

 

A baloldali Klubrádiónak adott nyilatkozatában Erős Antónia arról beszélt, hogy a sok év alatt szerinte nem volt konfliktusa az RTL Klubbal. Arról, hogy sokan próbálták-e elcsábítani, azt válaszolta, hogy „nem sokan és nem is sokszor, de próbálták.” A TV2 is köztük volt, legalábbis ezt állította. „De nem jutott el tárgyalásig, kedves baráti beszélgetésig jutott el, de azt jeleztem, hogy nem tudunk leülni tárgyalni.”

Arról beszéljünk, hogy mit tudott ajánlani hosszú évekkel ezelőtt bármelyik másik csatorna. Hogy 18-20 évvel ezelőtt mivel kereshettek vagy kereshettek volna meg… ugyanazzal, jobb feltételekkel, sokkal jobb fizetéssel. Anélkül, hogy beszéltünk volna arról, hogy mennyi a fizetésem…Összegek nem hangoztak el, ami egyébként is tárgyalás lett volna.Felhívhat most valaki azzal, hogy háromszor annyit fogsz kapni, és lakást is adunk, meg kocsit… gyere! És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de neked ez hosszú távon mit hoz?” – kérdezte, majd arról beszélt, hogy egy darabig mindenki jobban érzi magát háromszor akkora fizetéssel, mint korábban (holott, mint mondta, összegek nem hangoztak el).

Vagyis, össze-vissza beszélt Erős Antónia, megkeresték, nem keresték meg, nem is kínáltak pénzt, de voltaképpen háromszor annyit kínáltak meg lakást meg satöbbi.

A rekláminterjú egy részében arról beszélt, hogy 1997-ben azért nem kellett a TV2-nek (mielőtt az RTL-en ismert lett volna), mert cukorbeteg. Ez is nagyon hihetően hangzik.

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Gazembereket díjaz az EU – Az Év EP-képviselője díjra jelölték Cseh Katalint – És mi van az 5 milliárddal? Hm?

Dopeman az ellenzéknek: srácok, jobb ha felfogjátok, az egész ország fideszes – Videó