in ,

Ez zseniális – Szellő István fia az RTL oldalán zúzta porrá apja tekintélyét

Ilyen, amikor szembe jön a valóság.

„Vannak olyan pillanatok az életben, amikor egy nem várt fordulat bizony jókora kalamajkát okoz, egyfajta zavart az éterben. Köztudott, hogy az RTL Híradó folyamatosan a kormányoldal lejáratásán dolgozik, nap mint nap az ellenzék témáit, véleményét mutatja be.

 

Ennek az erősen részrehajló híradónak az egyik alakja Szellő István. A műsorvezető számos esetben bizonyította, hogy nem véletlenül ő az egyik arca a műsornak. Még 2022-ben, a kampány során azon élcelődött, hogy a konkurens tévécsatorna, a TV2 népszerű műsorvezetői szavazásra és közös kiállásra buzdítottak a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a közelgő választáson. Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni.

 

Na ez kiverte a biztosítékot Szellőnél, és kikérte magának azzal a megmosolyogtató mondattal: – Újságíró vagyok, nem propagandista. De volt, hogy a vármegyéken viccelődött, gúnyt űzve a nemzeti oldalból.

A Mandiner szúrta ki, hogy Szellő István és Ádám nevű 22 éves fia közösen adott interjút az Rtl.hu-nak. A beszélgetésben Szellő Ádám elmondta, hogy 2021-ben a Kaliforniai Állami Egyetemen kezdte meg a tanulmányait, később azonban úgy döntött, visszatér Magyarországra. El is mondta, hogy miért”:

„Nagyon szerettem kint lenni. Viszont úgy gondoltam, hogy talán az egyetemen nem tanítanak annyit vagy tanítanak úgy, ahogy azt én elképzeltem, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itthon folytatom tovább a tanulmányaimat.”

(Mandi)


 


 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Perintfalvi Rita kiesésével, a vitán felüli Mandiner- libling szerepét betöltő Martin Ethelwolf ,,fontos” témát talált magának

Még a szutyok balos, áruló Stumpf András szerint is nagy nulla ez a hangfelvétel