in , ,

Nyílt levél Magyar Péternek – Alapíts pártot, hajrá! Legyen még egy ellenzéki párt! Ez lesz a harmincadik!

Hajrá, húzz bele!

Kedves Magyar Péter!

 

Örömmel értesültünk arról, hogy esetleg pártot alapítasz.

Ötleteink a párt nevére:

  • GEMPA, azaz Gerinctelenek Magyar Pártja
  • ÁMPA, azaz Árulók Magyar Pártja

És így tovább!

Bízunk benne, hogy a 100 ezer facebook követődből eljön vagy 500 „ünnepelni”, kicsit székházat megdobálni, stb, nekünk pedig lesz min röhögni március 15-én.

Örülünk, hogy kiléptél a háztartásbeli szerepedből, azért így megbokrosodva, miután elváltál és kiléptél az asszony árnyékából, nem biztos, hogy szerencsés dolog rögtön pártot alapítani. Te tudod.

Mi mindenesetre szurkolunk neked, legyen még egy párt, osztódjatok, szaporodjatok, sokasodjatok, legyen még egy harmincadik ellenzéki erő!

Üdvözlettel

mindenszo.hu

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Nem stadion – Íme a 2024-es béremelések: ️ ️Tanárok: 32,2% ️Katonák: 11% ️Rendvédelmi dolgozók: 79.500 forint ️MÁV, HÉV dolgozói: 17% ️Minimálbér: 15% ️Bérminimum: 10%

Itt mindenkinek elment az esze??? Döbbenetes: az egyik NATO-tagország akár szárazföldi csapatokkal is megtámadná Oroszországot