in , ,

Nyílt levél Konok Péternek, aki az ÁVÓ-sok oldalára álló Szanyival ért egyet

Konok úrnak levele érkezett

Konok Úr!

Önnel egyszer vitánk volt egy közösségi oldalon, és egy kérdést tettem fel, az Ön vitakultúrája odáig tart, hogy a másikat egyből letiltja. Gratulálok! Joga van hozzá, ez még nem is lenne baj.

Annál érdekesebb, hogy Ön, mint az anarchokommunista, tanácskommunista és trockista féle antidemokrata eszmék híve, műsoridőt kap a Hír Tv-ben. Úgy gondolom, hogy 27 évvel a Rendszerváltás után egy antidemokratának nem lenne helye a közéletben.

Mi sem bizonyítja jobban antidemokratikusságát, hogy Ön az 1956-os forradalom kapcsán, ha mismásolva is, de Szanyi Tiborral ért egyet, amit egy írásában meg is erősített. Ön az ÁVÓ-sok oldalára állt. De egy komcsitól mit is várhatnánk?

De a Konok Péter félék már csak ilyenek. A Konok Péter félék egyetértenek a Szanyi féle 56-os gyalázkodással. Konok Péter szerint ez rendben van.

Konok Péternek egy libsi portálon saját rovata is van. Ez fantasztikus! Gratulálok!  És Konok úr ott azt hazudja, az ő kis rovatában, azon a liberális portálon (nem mondjuk meg hol), hogy a Hospice be lesz zárva, mikoris ennek épp ellenkezőjét kimondta Balog Zoltán, hogy a Hospice megmenekül, és megkapja a működéshez szükséges pénzt.

Tehát Konok úr nemcsak antidemokrata, hanem még hazudik is.

De mit is várhatnánk attól, akinek a HVG-ben is állandó vélemény rovata van? Igazmondást?
De Konok Péter rendre feltűnik a Klub rádióban is. Igen, ez Konok Péter, ez Ön: az ápolatlan, zsíros, pörköltszaftos szakállával. Pont olyan a szakálla mint Váncsa Istvánnak. És érdekes, mindkettő kő komcsi. Kommunista, és magyargyűlölő.
Ezek ők.

Mindenki tartsa magát távol tőlük.

Néhai Kristóf Attila rovatának címét idézve: Hogy még miért nem tűntek el a kommunisták a Rendszerváltás után közel 30 évvel sem Magyarországról, én nem tudom.

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Sorosék hamarosan akcióba lendülhetnek – Kormánybuktatás és felforgatás a cél?

Saría Európában?