in , ,

Nyílt levél a saját hazáját utáló, fasisztázó Alföldi Róbertnek

Tudod Robikám, ha fasizmus lenne itt…

Nem igazán szólítanálak művész úrnak, mert amit műveltél a Nemzeti élén, az gyalázat volt.
Azt tetted ugyanis, hogy meggyaláztál mindent, amit lehet. Belemártottad az agyadban lévő perverz gondolatokat a színdarabokba…és megerőszakoltad, elbasztad őket.
István a királyról már szót sem ejtek, amikor vaskoronába zártad a magyarságot, ergo, mi magyarok, be vagyunk zárva egy börtönbe, Szent István koronájának börtönébe.

Ez vagy Te Robi! Utálsz mindent, ami magyar, ami nemzeti, aminek köze van Magyarországhoz.
Tudod, csak egy dolgot nem értek. Miért magyarul pofázol akkor? Beszélj más nyelven, ha ennyire utálsz minket, takarodj el az országból, ha ekkora fasizmus van itt, húzd el a csíkot végre, és hagyjál minket békén, elegünk van belőled! Baromira!

Nem lesz itt semmilyen pc szöveg, meg „művészurazás”, egyszerűen nem szeretünk, nem tetszik a stílusod, a munkásságod, a pofád, amit pedig művészetnek nevezel, az szerintem blaszfémikus, és szar. A hazádról alkotott véleményed, pedig egyenlő az öngyűlölettel. Meghasonlott szerencsétlen barom.

Robikám, ha itt fasizmus lenne, Te már az ország négy szegletébe lennél kiszögelve, vagy valamelyik börtönben szeretgetnének a kancigányok.

Ha itt fasizmus lenne, a magadfajták meg sem szólalhatnának, vagy ha igen, 6 perc múlva jönne a fekete autó.

De nem jön a fasizmus fekete autója és nem visznek el. Nem is jelentenek fel. Nem vernek meg a nyílt utcán, nem bánt senki. Akkor mi a faszt rettegsz, hm?
Vagy tán ácsingózól a Nemzeti élére, és ezt az Orbán kormánytól nem kapod meg?
Hát úgy néz ki, jövőre sem fogod…

Nem szeretünk. Ez van.
De én inkább csak sajnállak..

 

mindenszo.hu

:D Szél Bernadett Lovas István cikkeit szeretné olvasni

Orbán vagy Európa?