in , ,

Orbán vagy Európa?

Mi vagyunk az igazi Európa – Megyeri Dávid jegyzete

Orbán vagy Európa? – szól a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció nevű szekta új kampányának hamis szlogenje. Azt az unos-untig ismételt tévtoposzt igyekszik minden ellenkező tény ellenére sulykolni, hogy a kormány úgymond ki akarja vezetni Európából Magyarországot.

 

A populista jelmondat nem különösebben eredeti, hisz ezt szajkózza az egész liberóbalos mezőny. Érdemes mégis foglalkozni vele, mert állatorvosi szamárként mutatja, hogy a baloldalnak nevezett konglomerátum Európa alatt valójában éppen mindazt a tartalmat érti, ami az európai kultúrától távol esik. Más szavakkal: nekik európai érték minden, ami Európától idegen.

Ezért akarják elősegíteni az Európán kívüli tömegek beáramlását a kontinensre, így hazánkba is. Miután pedig Soros György a legerőszakosabb szorgalmazója Európa külső embertömegekkel való elárasztásának, nem kérdés, hogy ők európaiságon azt értik, amit a spekulánsguru képvisel. Valójában arra akarják rávenni az embereket, hogy a jobbközép magyar kormány ellenében az álfilantróp milliárdost és követőit ismerjék el legitim országirányító erőként. Így a balos szlogen lecsupaszítva végeredményben helytálló: Orbán Viktor vagy Soros György? Ilyenformán szándéka ellenére a szélsőbaloldali ellenzék a nemzeti konzultációt reklámozza.

Nemcsak a magyar miniszterelnök szálka a szemükben, hanem az, hogy a kabinet, valamint a konzervatív gondolkodású emberek közössége olyan értékrendet képvisel, amely minden tekintetben európai beágyazottságú. A keresztény-konzervatív, nemzetállami szemléletet ítélik felszámolandónak, ami elutasítja saját kultúrájának feladását. Európát viszont értelemszerűen a jobboldali politikai elit képviseli és nem az, amelyik „Jöjjön minden, ami nem európai!” jelszóval ki akarja iktatni a gyökereket. A valódi, manipulálatlan kérdés tehát úgy hangzik: Soros vagy Európa?

Az európai értékrendet tudniillik a konzervatív tábor tartja életben, viszi és fejleszti tovább és nem holmi amerikai liberálisok, élükön a spekulánsmogullal. Mi magyarok ne lennénk európaiak, akik horribilis anyagi eszközöket és fáradságot nem kímélve védjük kerítéssel, élőerővel az Európai Unió határait, ezáltal állampolgárait? Meséljék már el a brüsszeli buggyant vezetők, miként lehetne másként? Talán okkult tudományok segítségével, esetleg vuduszertartások keretében akarják távol tartani a migránsokat?

Netán kérlelőállomásokat szeretnének felállítani, ahol a határőrizeti szervek hosszasan igyekeznének rábeszélni az illegális határátlépés közben megállni kegyeskedő megélhetési, sőt jóléti migránsokat, ugyan szíveskedjenek már valamivel igazolni személyazonosságukat, mielőtt betrappolni méltóztatnak Magyarország és az EU területére? Ne nézzék már hülyének az öreg földrész komplett lakosságát! Mindenki látja, hogy a brüsszeli, szemérmetlenül Soros-bérenc határvédelmi szisztéma olyan, mint a Kádár-rendszerben az áremelések, amelyeket eufemisztikusan árrendezéseknek hívtak.

A Soros által lekorrumpált kör szerint határvédelemnek kellene hívni a bevándorló tömegek egyre nagyobb számban történő beengedését. Ha a DK-n múlna, egyre több migráns özönlene be, és még büszkélkednének is avval, milyen fegyelmezetté vált az unió külső határainak őrzése. Ez a Soros-terv egyik legfontosabb része, ami a milliárdos direktíváiban cinikus módon európai uniós határvédelemként szerepel.

Ennek a tervnek teszünk keresztbe, mint a bundát elutasító góllövő futballista azzal, hogy lezárjuk a határokat. Azóta is ez a legnagyobb dühöt kiváltó vádpont ellenünk az Európa-ellenes bagázs részéről. Beszédes, hogy Brüsszel a tényeket semmibe véve, hazug, provokatív módon jelezte: kaptunk már elég pénzt, segítséget a határvédelemre, szerintük egy szavunk nem lehet. Mind nyilvánvalóbb: Sorosnak, Junckernek egy a hangja.

Európátlanítási akciótervük központi eleme, hogy a demokratikus többségi elvet nem ismerik el. Minden szinten a politikai kisebbség uralmát akarják megvalósítani. Felmérték ugyanis, hogy hiú ábránd erőszakos eszközök nélkül többségbe kerülniük, mivel mindig kisebbségben maradnak. Ezért favorizálják a társadalmi kisebbségi és a szélesen értelmezett úgynevezett emberi jogokat és kiáltják ki európai értékrendnek. Aki pedig nem fogadja el a nyílt társadalom devianciákkal zsúfolt eszméjét, az kiközösítendő rasszistának minősül.

Az általuk sokszor hivatkozott, unióról szóló szerződésben azonban, fájdalom, nem szerepel semmilyen passzus arról, hogy az európai civilizációt fel kellene váltani egy másik, Európa-ellenes kultúrával. Ezért aztán senki sem veheti zokon, ha a magyar és remélhetően az európai polgárok nagy többsége Európát fogja választani Soros és vazallusainak beteg­lelkű, militáns víziójával szemben.

(Megyeri Dávid, magyaridok.hu)

 

Nyílt levél a saját hazáját utáló, fasisztázó Alföldi Róbertnek

Mert romokban az ország, mi? – Novemberben utalják át a nyugdíjprémiumot és a nyugdíjkorrekciót