in ,

No, nézz oda: 150 milliós villát épített engedély nélkül az ismert magyar baloldali politikus

Építési engedély nélkül, a hatóságokat félrevezetve épített magának álomvillát a harsányságáról, erőszakos akcióiról ismert baloldali politikus Budapest egyik legdrágább kerületében – írja a Metropol.

Építési engedély nélkül, a hatóságokat félrevezetve épített magának álomvillát a harsányságáról, erőszakos akcióiról ismert baloldali politikus Budapest egyik legdrágább kerületében – írja a Metropol. Ráadásul régi parasztháznak próbálja álcázni a legalább 150 milliót érő épületet. Éppen az a Tordai Bence építkezett jogsértő módon, aki hosszú ideje a lehető legharsányabban támadja az ugyancsak engedély nélkül építkező milliárdost, Csipak Pétert.

Tordai 2016-ban vett magának telket Budapest egyik legdrágább részén, a II. kerület kertvárosában.

FORRÁS: METROPOL

A telken állt egy régi parasztház, a baloldali politikus lényegében e mögé „bújva” kezdte el kijátszani az építési előírásokat. Mivel a kérdéses telekre a szigorú előírások miatt nem kaphatott új épületre engedélyt, ezért hát úgy döntött, megtéveszti a hatóságokat.

 

 

 

AZT HAZUDTA, HOGY CSAK FELÚJÍTJA AZ EREDETI HÁZAT, MIKÖZBEN CSALÁRD MÓDON TELJESEN LEBONTATTA ÉS A HELYÉRE EGY VADONATÚJ VILLÁT ÉPÍTETT.A régi parasztház helyére egy modern, új, kacsalábon forgó, emeletes épületet. Aztán fogta magát és önkényesen beköltözött az épületbe.

Az eredeti parasztház ilyen volt:

FORRÁS: METROPOL

TELJESEN NYILVÁNVALÓ, HOGY A HATÓSÁGOKAT MEGTÉVESZTVE AZ EREDETI HÁZAT LEBONTOTTÁK ÉS VADONATÚJAT ÉPÍTETTEK A HELYÉRE.

 

 

Az engedély nélküli építkezésen túl Tordai Bence folyamatosan próbálja megtéveszteni, félrevezetni a hatóságokat, minden eszközt bevet, hogy elleplezze a törvénysértést.

Tordai Bence új házaFORRÁS: METROPOL

Az e-napló lebuktatta a politikust

A Metropol megszerezte az építkezéseken kötelező e-naplót, ami egyértelműen lebuktatta a politikust. Ebből kétséget kizáró módon kiderül, hogyA RÉGI HÁZAT A HATÓSÁGOKAT BECSAPVA TELJESEN ELBONTOTTÁK ÉS EGY ÚJ HÁZNAK ÁSTAK GÉPPEL VADONATÚJ ALAPOKAT.

FORRÁS: METROPOL

A Metropol információi szerintA SZAKÉRTŐI VIZSGÁLAT MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY „A TERVEKEN SZEREPLŐ MEGLÉVŐ, MEGMARADÓ FALAK NEM TALÁLHATÓK MEG, HELYETTE TELJESEN ÚJ VÁZKERÁMIA LETT KIVITELEZVE”.Az építés fázisait nyomon követő, úgynevezett e-napló azt is tartalmazza, hogy „teljes bontás és gépi alapásás” történt. Vagyis a ház engedély nélküli, illegális építkezésnek minősül, s mint ilyet, egyértelműen le kell bontani.

FORRÁS: METROPOL

Segít-e Őrsi Gergely MSZP-s polgármester leplezni a törvénysértést?

Fontos kérdés lehet, hogy Tordai Bence a hatóságok megtévesztéséhez, az engedély nélküli építkezéshez kapott-e valamiféle támogatást, politikai hátszelet, bíztatást legfőbb politikai szövetségesétől a II. kerületi polgármestertől, Őrsi Gergelytől, akivel havi rendszerességgel lép fel közös rendezvényeken.

Közreműködik-e az MSZP-s polgármester a törvénysértés elleplezésében?

Tordai támadja legharsányabban a szabálytalanul építkező milliárdost, Csipak Pétert
Sajátos fényt ad az engedély nélküli építkezésnek, hogy éppen Tordai Bence az, aki hosszú ideje a leghangosabban támadja a szintén a II. kerületben szabálytalanul építkező ingatlanbefektetőt, Csipak Pétert.

Csipak Péter villájaFORRÁS: METROPOL

Folyamatosan követeli, hogy kezdjék meg végre a szabálytalanul épített villa bontását. Néhány hete még feljelentést is tett az ügyben.

Tordai Bence tiltakozik Csipak villája előtt: szerinte le kell bontani a szabálytalanul épített luxusháza. Vajon a saját szabálytalanul épült házával is ilyen szigorú?FORRÁS: METROPOL 

(origo.hu)

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ma hiába rendeltél kaját, a futárok többsége a hídon hisztériázott – Fotók

Bayer is kiakadt, hogy bogarakat „kéne” ennünk: tücsökfelfújt lárvaszószban