in ,

Nigel Farage: visszatértem!

Nigel Farage bejelentette visszatérését a politika frontvonalába

Nigel Farage bejelentette visszatérését a politika frontvonalába, hogy egy kampány keretében felvegye a küzdelmet Theresa May kormányfő és a brit politikai elit „gyáva” Brexit-politikájával szemben.

A UKIP egykori vezetője már július elején kilátásba helyezte visszatérését, aminek most el is jött az ideje, ugyanis álláspontja szerint a brit kormány a politikájával elárulja a 2016-os népszavazás eredményét, melynek során a választók többsége az Európai Unió elhagyására voksolt.

Nigel Farage

Fotó: AFP

Farage a visszatérést a The Telegraph hasábjain jelentette be, megemlítve, hogy az elmúlt időszakban sok ember megállította az utcán, hogy mégis mikor tér vissza, hogy harcoljon a Brexitért.

Most megkapják választ: visszatértem”

– írta a politikus, aki egyúttal bejelentette a „Leave Means Leave” nevezetű Brexit-párti kampánycsoport elindítását is.

Nigel Farage úgy véli, hogy mind a politikai elit, mind a média részéről antidemokratikus folyamatok zajlanak, ezek a szereplők pedig képtelenek elfogadni az emberek akaratát, minden erejükkel azon vannak, hogy visszafordítsák a Brexitet, ezt pedig nem hagyhatja annyiban:

Nos, megelégeltem a hazugságaikat, a csalárdságukat és az árulásukat. Eljött az ideje, hogy megtanítsuk nekik a leckét – amit soha nem fognak elfelejteni.”

(forrás: Bertha László, 888.hu)

MAGYAR SIKER! – Világbajnoki döntős a női ifjúsági kézilabda-válogatott!

Trump: a közösségi médiumok elhallgattatják a jobboldali hangokat