in

Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a német külügynél lobbizó Soros-szervezet

Bakondi György

Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az, hogy egy hangfelvétel szerint német cégeken keresztül zsaroltatta volna a magyar kormányt egy Soros Györgyhöz köthető NGO – jelentette ki Bakondi György.

Ahogyan arról elsőként beszámoltunk, a The Jerusalem Post című izraeli lap arról írt exkluzív anyagában, hogy a Soros Györgyhöz köthető Civil Liberties Union for Europe (CLUE) a német külügyminisztériumnál lobbizott azért, hogy Németország avatkozzon be a Soros-szervezetek megregulázása miatt Magyarországon.

Soros György

Fotó: AFP

Az izraeli újság által megszerzett felvételen az hallható, hogy Dénes Balázs, a CLUE ügyvezető igazgatója megbeszélést tart valakivel, mégpedig arról, hogyan lehetne nemzetközi nyomást helyezni Magyarországra, hogy a külföldről finanszírozott civil szervezetekre vonatkozó törvényt megváltoztassák.

Soros emberének megjegyzéseiből egyértelműen kiderül, hogy a Soros által támogatott szervezetük tevékenysége arra irányul, hogy a német kormány helyezze nyomás alá a magyar kormányt. A CLUE ügyvezetője arról is részletesen beszélt, hogy megkérte a német kormányt: gazdaságilag hasson oda a Magyarországnak, mivel a német cégek komoly pénzeket fektettek be Magyarországon.

Ennek kapcsán Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy fogalmazott, hogy ezek nemcsak fenyegetések, hiszen a szervezet valóban nyomásgyakorlásra törekszik, jelenléte pedig nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

(forrás: Bertha László, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hivatalosan is kérni fogja a kormány a The Jerusalem Post által hivatkozott hangfelvételt

Újabb hat évig irányíthatja Putyin Oroszországot