in , ,

Most akkor mégsem vagyunk „elszigetelve”? „Magyarországra látogat a világ” – Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban fogadta a magasrangú külföldi vendégeket

A világ minden tájáról meghívott vezetők a magyar kormányfő társaságában tekintették meg a stadionban zajló versenyszámokat.

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Nemzeti Atlétikai Központban fogadta a nemzeti ünnepünk illetve az atlétikai világbajnokság alkalmából Budapestre érkezett magas rangú külföldi vendégeket – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A világ minden tájáról meghívott állami vezetők, politikusok és kiemelkedő üzletemberek a kormányfő társaságában tekintették meg a stadionban zajló versenyszámokat.

Az MTI által közreadott fotók alapján a magyar miniszterelnök vendégei között helyet foglalt Recep Tayyip Erdogan török elnök, akivel külön tárgyalásokat is folytatott energetikai és biztonsági kérdésekben. De a központban jelen volt Andrej Babis, korábbi cseh kormányfő, Savkat Mirzijojev üzbég elnök, Ilham Alijev azerbajdzsáni elnök, valamint Sebastian Kurz volt osztrák kancellár is.

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Csodálatos tűzijáték – A libsik teljesen kiakadtak, különösen a telex.hu

Kubatov Gábor becsicskította a főpolgármestert – „Az eszem megáll!” – közösségi oldalán reagált Kubatov Gábor a főpolgármester tűzijátékos kijelentésére