in ,

Mindenszentek napján muszlim szent helyeket látogat Vona Gábor

A feleségét sem hagyta itthon. Együtt látogatják végig korábbi politikai szövetségeseiket és az iszlám szent helyeit

A Jobbik bukott elnöke, Vona Gábor miközben a Facebookon és a videoblogján a halottak napjáról beszél, noha még csak mindenszentek napja van, a legnagyobb csendben visszatért muszlim politikai elvbarátaihoz. A feleségét sem hagyta itthon. Együtt látogatják végig korábbi politikai szövetségeseiket és az iszlám szent helyeit.

 

A politikai ámítás magasiskolája, amit Vona Gábor végbevisz.

Miközben Facebook profilján kegyeletteljesen a halottak napjáról elmélkedik mindenszentek napján, valójában éppen mecseteket látogat, és muszlim politikusokkal találkozik az iszlám vallás egyik fontos központjában, Isztambulban – írja a Ripost.

Önmagáért beszél, hogy november 1-én pontban reggel 9 órakor a törökök által lerombolt egykori keresztény főváros, Konstantinápoly luxusszállodájából jelentkezett be Facebookon egy ájtatos poszttal.

Forrás: Ripost

Hívei persze nem tudhatják, hol is van éppen, s hogy ezekben a napokban muszlim elvbarátaival folytat gondosan titkolt újabb politikai háttértárgyalásokat.

Vona tehát szerette volna a nyilvánosság előtt eltitkolni, hogy ezt a fontos keresztény ünnepet éppen muszlim barátai körében tölti, – s hogy innen posztolgat mindenszentek napjáról- de kissé fecsegős természetű felesége szokás szerint elszólta magát.

Forrás: Ripost

Jobbikos forrásaink hívták fel a figyelmet arra, hogy Vona Kriszta megint lázba jött a muszlim szent helyek láttán és szűk körű követőinek ezt a képet posztolta tegnap, azaz szerdán, 2018. október 31-én, délután 3-kor.

Persze a piktogramok közé, ahogy szokta gondosan odatette a félholdas muszlim zászlót is.

Forrás: Ripost

Vona felesége ugyanis gyakran és lelkesen posztol muszlim politikai és vallási jelképeket. Különös módon például a szabad Európa (!) jelképeként hirdette a félholdat és egyéb „ég felé” törő mohamedán vallási jelképeket.

Jobbikos forrásaink biztosak abban, hogy Vona Gábor mindenszentek napjára időzített isztambuli körútja azért volt ennyire sürgős, hogy ismételten bebiztosítsa éveken át gondosan építgetett muszlim kapcsolatait, azt a biztos hátteret amire a korábbi években is gyakran támaszkodhatott.

Forrás: Ripost

A Jobbik belső pártellenzékének tagjai úgy tudják, hogy Vona a halottak napi hosszú hétvégén találkozik például legmagasabb rangú, legbefolyásosabb török kapcsolatával, a pápa elleni merényletben a vádlottak padjára került Musa Serdar Celebivel is.

Sosem cáfolták, hogy hosszú évek óta állnak a legszorosabb emberi és politikai kapcsolatban, a rendelkezésre álló adatok szerint Celebi közel egy évtizede irányítja, szervezi Vona egész muszlim kapcsolatrendszerét.
Forrás: Ripost

A Ripostnak azt is megerősítették, hogy a Jobbik csak látszólag visszavonult, valójában a Nagy Visszatérésre készülő ex-elnöke hosszútávon döntőnek tartja ennek a muszlim kapcsolatrendszernek a fenntartását és erősítését.

Ezért használta ki a mindenszentek napi hosszú hétvégét s utazott Isztambulba, hiszen ott ezek a napok természetesen muszlim hétköznapok, s így alkalmasak a politikai tárgyalások lefolytatására.

A tárgyalások szünetében Vona és felesége tehát az iszlám szent helyeket és Isztambul egyéb nevezetességeit látogatja. A politikai értelemben meglehetősen könnyelmű feleség ezekről is szép számmal posztol fotókat az Instagramon.

Például ezt:

Forrás: Ripost

(forrás:www.origo.hu)

Kecskéket és bárányokat is megerőszakolt egy migráns Németországban

Hoppá – Felújítják és bővítik Pestszentlőrinc sportcsarnokát