in ,

Milyen furcsa! Demszky is bejelentkezett, és ő is hitelt vetetne fel Budapest számára

Demszky azonnal külföldi gyámság alá helyezné Budapestet

Van esélye a fővárosnak kiszabadulnia a NER fogságából?

Demszky erre reagálva kifejtette:

Nem látok erre esélyt. Ismerjük a NER természetét, Abból kell kiindulnunk, hogy a kormányzati politika az lesz: ki fogják “szárítani” az önkormányzatokat, nem lesz pénz.

Elmondta: gyakorlatilag az önkormányzatok példáján próbálja majd a rendszer bizonyítani azt, hogy az ellenzék kormányképtelen.

1998 és 2002 között szerencsénk volt, hogy voltak tartalékaink a privatizációból adódóan, több tízmilliárd forint. Ezért tudtuk működtetni a várost.

A főpolgármesternek az is feladata, hogy hajtsa végre a beruházásokat, hogy javítsa a közszolgáltatásokat. Ez pedig akkor megy, ha szövetségeseket talál ehhez, ezért kell ez a világvárosi rang. Ezért kell ide meghívni az EU alelnökét, Frans Timmermanst. Meg kell teremteni a kapcsolatot a világbankkal újra, meg kell teremteni azt a lehetőséget, hogy a főváros közvetlenül forduljon európai uniós forrásokhoz egyes beruházások megvalósításához.

Meg kell kerülni az Orbán-kormányt! Ezért kell a nemzetközi segítség.

Forrás: Vadhajtások; Fotó: MTI

(pestisracok.hu)

Nahát! A budapesti ellenzéki előretörés miatt az IMF megfogalmazta követeléseit Magyarországgal szemben! Hát nem érdekes?

Elképesztő mozgalom indult! Elkezdtek “ingyen BKV” jeggyel utazni az emberek – Karigeri foghatja a fejét!