in ,

Menczer zseniálisan csicskítja Pszicho Petit – Menczer Magyarról: Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, mint Márki-Zay – videó

A Fidesz-szóvivő emlékeztetett, Magyar Péter korábban cáfolta, hogy politikai ambíciói lennének.

„Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, mint Márki-Zay” – foglalta össze véleményét Magyar Péterről Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán megosztott videóban szedte össze azt, hogy eddig miben hazudott Magyar Péter és miben hasonlít a baloldal korábbi bukott jelöltjére, Márki-Zay Péterre.

 

Videó:

 


 

Menczer rámutatott, hogy Magyar Péter egy hónappal ezelőtt Gulyás Márton műsorában még határozottan cáfolta, hogy tervezne fellépni a politikai porondra. Ennek ellenére – ahogy a Mandiner is megírta – Magyar Pártját épp most regsiztrálta az NVB a júniusi választásra.

 

 

(Mandi)

 

 
 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Na, ebbű’ botrány lesz – Titokban találkozott az euróköteges kampányfinanszírozási botrány főszereplőjével Karácsony – méghozzá a NAV-házkutatás helyszínén! (videó)

Fontos! Magyarországon nincsen politikai válság – amit látunk, az egy mesterségesen kreált problémákra felépített hatalomtechnikai játszma