in , ,

Megszólalt a hazaáruló – Listázná a fideszes szavazókat

Jávor Benedek fényképes szégyenfalat készítene egy jövőbeli Terror Házában

Listázná a fideszes szavazókat

 

A Párbeszéd EP-képviselője péntek este fakadt ki Facebook-oldalán és osztotta meg ambiciózus listázási terveit. A politikus a hajléktalan-törvény kapcsán vezetne fényképes listát „a lealjasult miniszterelnöktől a parlamenti gombnyomó zombikon át a rendőr tizedesig”:

Név szerint őrizzük meg őket, fényképpel, bűnös hozzájárulásuk dokumentációjával egy jövőbeli Terror Háza falára. Őrizzük meg őket a jövő számára, a lealjasult miniszterelnöktől a parlamenti gombnyomó zombikon át a rendőr tizedesig, aki intézkedik, és a bíróig, aki ítélkezik. Ne engedjük, hogy feledésbe merüljenek azok, akik az állam könyörtelen gépezetét a legelesetebbekkel, a legkiszolgáltatottabbakkal fordították szembe. Ne engedjük, hogy elenyésszen azok neve, akik gyalázatba taszították ezt az országot. (…) De őrizzük meg mind a neveket: a családi fotókat, a nehezen gyulladó matracokat aprólékos gonddal elégetőkét éppúgy, mint a rettenetet kiagyalókét; az alvókat a padokról hivatástudattal felrugdalókét csakúgy, mint a Gazda által kínált húsosfazékba nyálcsorgatva mélyebbre nyúlni vágyó parlamenti gombnyomogatókét; a szorgosan jegyzetelő bírósági segédfogalmazóét ugyanúgy, mint a migránsrettenet mélyébe szédült kormánypárti szavazókét

– írta Jávor Benedek. Mint ismeretes, a Terror Háza Múzeumban található a Tettesek fala, amelyen a két elnyomó rendszer működtetői és kiszolgálói: nyilas és kommunista vezetők, ávósok és nyilas pártszolgálatosok képei láthatóak. Jávor Benedek továbbmenne, ő már a kormánypárti szavazókat is a jövőbeli Terror Háza Tettesek falára helyezné. Jó nagy falat kellene felhúznia a dühödt képviselőnek, elvégre a legutóbbi választási eredmények szerint legalább 2 824 206 honfitársunk arcképét kellene rajta elhelyeznie.

Jávor Benedek célja terjedelmes listájával saját bevallása szerint az lenne, hogy nevesítse a bűnösöket, bizonyítandó, sem „arctalan szörnyállam”, sem „Gábriel arkangyal Magyarországa” nem létezik:

Az iszonyatnak, amely rág minket, neve, arca, szül.helye, anyja neve, foglalkozása és felelőssége van. (…) Ez a gyalázat mi vagyunk. Bűnünk a fejünkön és unokáinkén.

 

 

 

 

(forrás:demokrata.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A labanc megint sivalkodik: “Olaszország magára és másokra is veszélyt jelent”

Hivatalos: Soros emberei szervezik a magyarok elleni kampányt Ukrajnában