in ,

Pilhál György is nekiment a hazaáruló Jávor Benedeknek – Ki ez a gátlástalan ember?

Karácsony csókosa

„Magyarország drágábban vásárolja a gázt az oroszoktól, mint más ország – nyilatkozta a lengyel Euractivnak minap Jávor Benedek. A főpolgármester brüsszeli »tanácsadója« alighanem tudatosan hazudik. Ez a tiszte. »A magyarok önként teszik azt, amit más zsarolásra tenne. Jó kapcsolatokat akarnak fenntartani Oroszországgal. […] Úgy vélik, hogy Moszkva legyőzi Ukrajnát, és van esély az ukrán határok módosítására és Kárpátalja annektálására« – lódítja Karácsony embere. Kijelentésével kárpátaljai magyarjaink életét sodorja közvetlen veszélybe.

Ki ez a gátlástalan ember?

Amikor a legutóbbi uniós voksoláson úgy döntött a magyar választó, a továbbiakban eltekint a párbeszédes Jávor Benedek ipari méretű följelentgetéseitől, brüsszeli ármánykodásaitól, csókos párttársa, Karácsony Gergely főpolgármester nem feledkezett meg talajt fogott elvtársáról, bevette őt is a haveri szaftosba. A magyar főváros brüsszeli irodájának vezetőjévé tette. Jávor feladata lett Budapest uniós képviselete innovációs és klímaügyekben, továbbá hogy azért lobbizzon, hogy szivárványos fővárosunk az Orbán-kormányt megkerülve közvetlenül kaphassa meg a brüsszeli pénzeket. (Emellett persze a nonstop ármánykodás, az Orbán-kormány ­notórius mószerolása.) Jávor nemrég arról értekezett az EUobserverben: szükség van Magyarországgal szemben a jogállamisági eljárásra. Ő ezért szorít.

Persze a molinóábrázatú ökoharcos kiküldetése jutalomüdülés is, közpénzből. Hogy hősünk elért-e valamit a kitűzött céljai közül? Hogyne. Minden hónapban fölmarkolja az aljaskodásaiért járó milliós apanázst.

Nos, ő Jávor Benedek.”

 

(Magyarnemzet.hu, Pilhál György)

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Földi László rendkívüli írása: a „terv” következő fontos pontja Kína és Tajvan fegyveres összecsapásának kirobbantása, melyben Kína kapja az agresszornak járó negatív, míg az Egyesült Államok Tajvan megmentőjeként a főszerepet

Nocsak, nocsak! Dollárbaloldal: egy DK-s képviselőjelölt cége is kapott az amerikai pénzekből