in ,

Még Puzsér is nekiment Kamu Gerinek: Karácsony Gergely lubickol a hazugságban

A publicista szerint Karácsony rengeteg hazugsága arra szolgál, hogy ne lehessen neki elhinni azt se, hogy ő „az MSZP lélegeztetőgépe”.

Az ATV Öt című műsorában ismét Karácsony Gergely került elő témaként, ezúttal a turkálóból szerzett inget vitatták meg a műsor vendégei. Puzsér Róbert a főpolgármesterrel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy nem az történik, hogy hazudik valamit, ha nagyon muszáj. Hanem folyamatosan hazudik. Keresi az alkalmat, hogy hazudhasson”

A publicista szerint Karácsony esetében már arról van szó, hogy ha egyszer valamelyik hazugságának majd tétje lesz, akkor az „ne fájjon annyira”, hiszen a „turkálóból szerzett ingét is hazudta”.

Puzsér szerint Karácsony rengeteg hazugsága arra szolgál, hogy ne lehessen neki elhinni azt se, hogy ő „az MSZP lélegeztetőgépe”.

Őket is hátba döfi majd, ha úgy hozza”

A publicista azt is elmondta, hogy a liberális elit gyakorlatilag „kimondta Karácsony Gergelyt győztesnek” úgy, hogy a Párbeszédnek „egy százaléka sincs”, az MSZP-nek „sincs már meg az öt százaléka”, ráadásul „még hátravan az előválasztás”.

 

(mandiner.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Orbán Viktor londoni magyarokkal találkozott (videó)

Brávó! A főpolgármester ezt is elcs*szte: idén nem járnak a BKV-hajók