in ,

Márki-Zay kampánya teljesen [email protected] – Saját választói is elfordulnak tőle – Sokan a kisebb balos pártokra készülnek szavazni

Ez rossz jel

Az Álmoskönyv szerint nem jó jel kb. negyven nappal a választások előtt elszarni egy választási kampányt.

 

Azt tudjuk ugyan, hogy már nem a “messiás” Makitól, hanem most már inkább a libernyák sajtótól várják a megoldást Moslékék. Minden bizonnyal a választások előtt pár héttel meg is fog érkezni a “felmentősereg”, pár kínos videó kíséretében: a lejárató akciókban bíznak már, semmi másban. Hogy akkor majd elfordulnak a Fidesztől, és hirtelen mindenki bízni fog Maki Zajban. Az olló bizonyára zárulni fog, sőt, még izgalmas is lehet a választás, de azt az aljasságot, hogy alternatíva és valódi épkézláb ötletek helyett csak abban bízni odaát, hogy majd a libernyák sajtó megoldja: szánalmas.

A legfrisebb felmérések pedig azt mutatják, hogy Makit már a sajátjai sem szeretik. Szinte már gyurcsányi mélységbe süllyedt a népszerűsége, mármint a népszerűtlensége.

 

Ez jó jel. Hátradőlni viszont nem szabad! Tanuljunk 2002-ből! Mert azt nem ismételhetjük meg. A tét hatalmas. 8 év pusztítását 12 év jó nemzeti kormányzás is alig tudta helyrehozni, még egy ilyen hibát nem követhetünk el!

 

A Moslék meg csak vergődjön ezzel a hülyével, legyen az ő bajuk!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Niedermüller tönkretette Erzsébetvárost – Elszabadult a bűnözés!

      Alinsky visszavág, Péter!