in ,

Ilyenek lesznek az új balatoni kompok! A teljes baloldali média elhallgatja!

Az egész ellenzéki média hallgat…

Ilyenek lesznek a Balatoni Hajózási Zrt. új hajói, kompjai.

Kerestük ezeket a képeket az index, 444, hvg és a többi fakenews médiában, csak nem találtuk. Ott csak a szokásos lemez pörög: Tiborcz, Mészáros, Rogán, stb. bezzeg ha egy multi cég jönne, akkor tapsikolnának, még maguk alá is vizelnének örömükben.

 

A hajókról:
A tervek szerint a hajók akadálymentesek, kerékpár-szállításra is alkalmasak és klimatizáltak lesznek, s várhatóan 2021 nyarára szállhatnak fel rá az utasok.

Megérkeztek a BAHART új hajóflottájának prototípus tervei, elkészült a műszaki dokumentáció, és láthatjuk, hogyan fog kinézni az új komp, az új katamaránok és a BAHART zászlóshajója.
A fő cél az, hogy a Balaton két partja között javuljon az összeköttetés annak érdekében, hogy autó nélkül is lehessen közlekedni a térségben. A nagyívű, 2030-ig tartó fejlesztés célja, hogy A BAHART európai színvonalú hajózási feladatokat tudjon ellátni.

A tervek szerint a hajók akadálymentesek, kerékpárszállításra is alkalmasak és klimatizáltak lesznek, várhatóan 2021 nyarára szállhatnak fel rá az utasok. A Balatoni Hajózási társaság befejezi a hajózáshoz szorosan nem kapcsolódó tevékenységeit, így a jövőben sem kempinget, sem pedig szállodát nem működtet tovább.

Akár a következő évben, de legrosszabb esetben 2022-ben Szántód és Tihany közt már az új kompok fognak közlekedni.
Erre az időre azt is el fogjuk érni, hogy mind a két rév, a kikötő környéke meg fog újulni, európai színvonalúvá fog tudni válni. Meg fogjuk rendelni az első kisméretű katamaránokat is, amelyek alapvetően Balatonfüred, Keszthely és Siófok körzetében fognak közlekedni – mondta Guller Zoltán.

Forrás: HAJOZAS.HU

 

(Forrás: Számok – A baloldali álhírek ellenszere Facebook oldal)

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Orbán Viktor így nullázta le Karácsony Gergelyt – Videó

Mozgalom indult! Székely lobogóra cserélte az uniós zászlót a bátonyterenyei polgármester