in ,

Hoppá! – Egyre több diáknak van elege a kormány ellen uszító balliberális tanárokból

A 24 nevű álhírgyár a kormány állítólagos „gyűlöletpropagandájáról” szóló, kizárólag hazugságokból álló, lejárató jellegű cikkét osztotta ki nyelvtanórán az egyik fővárosi szakképző iskola balliberális tanára

A 24 nevű álhírgyár a kormány állítólagos „gyűlöletpropagandájáról” szóló, kizárólag hazugságokból álló, lejárató jellegű cikkét osztotta ki nyelvtanórán az egyik fővárosi szakképző iskola balliberális tanára, hogy elemezzék azt a diákok. Az esetről, ami szerdán történt, az egyik 11. osztályos tanuló számolt be a PestiSrácok-nak, jelezve, hogy zavarja őt és több osztálytársát is a tanárnő rendszeres tanórai pártpolitizálása.

 

A balliberális tanárnő a 24 nevű propagandaoldal az állítólagos kormányzati „gyűlöletpropagandáról” szóló, kizárólag hazugságokat tartalmazó cikkét nyomtatta ki több példányban, és osztotta ki a tanulóknak, hogy a nyelvtanóra keretében elemezzék. Mint ismert, a nehéz anyagi helyzetben levő, Soros pénzére váró 24 az utóbbi hónapokban feltűnően túlteljesít, ha kormányszidásról van szó. Hiszen muszáj bizonyítaniuk, hogy rászolgálnak a Soros-birodalom támogatására.

Az egyik diák egyébként le is fotózta a nem mindennapi órai feladatot, vagyis a 24-propaganda kvázi tananyagba emelését.

A PestiSrácok kérdésére elmondta: nem is ez volt az első alkalom, hogy a tanárnő elragadtatta magát. A tanuló beszámolója szerint a tanárnő egy alkalommal például azt hazudta, hogy Magyarországon diktatúra van. Egy másik alkalommal pedig a tomboló korrupcióról tartott kiselőadást.

De az is előfordult, hogy a koldusszegény Románia gazdasági helyzetét méltatta (!), kijelentve, milyen elképesztő, hogy már Románia is lehagyott bennünket, mert ott hamarabb bevezethetik majd az eurót, mint Magyarországon.

Egyébként az euró bevezetésének Romániában még nincs hivatalosan kitűzött dátuma, a tanár tehát ismét hazudott. (Arról pedig nem is beszélve, hogy ez nem fokmérője a gazdaság állapotának.)

A magyartanárra állítólag amikor rájön az „ötperc”, jó negyedórán keresztül fejtegeti politikai nézeteit, vélekedéseit a diákoknak ahelyett, hogy a tananyagban előírt irodalom- vagy nyelvtanleckét vennék át.

A tanárnő egyébként egy állami iskolában tanít, fizetését az államtól kapja.

A megfélemlített diák az iskolában értelemszerűen nem merte jelezni a történteket. Azt szeretnék, hogy a tanárnő

felhagyjon a tananyagon kívüli pártpolitizálással, ami ráadásul rengeteg időt vesz el az érdemi munkától.

Természetesen mindenkinek joga van a politikai nézeteihez, de ahhoz nincs, hogy a munkahelyén szabadjára engedje a politikai indulatait.Megkereste a PestiSrácok a szóban forgó budapesti szakképzési centrum főigazgatóját, és megkérdezte, intézményükben a köznevelési törvényben foglaltakkal ellentétesen elfogadható-e az, hogy egy tanár politizáljon, ráadásul a tanórákon?

Továbbá: mit akarnak tenni, tesznek-e bármit annak érdekében, hogy a fent leírt jelenség iskolájukban megszűnjön?

Válasz persze nem érkezett.

Egy héten belül ez már a második eset, hogy kiderül, a kormány ellen uszítók gyerekeket használnak fel politikai célra, illetve oktatási intézményben politizálnak.

A köznevelési törvény egyébként egyértelműen tiltja, hogy a tanárok az iskolában politizáljanak, politikai propagandát terjesszenek a gyerekek között.

Nagyjából egy hete a győri kereskedelmi szakközépiskola tornatanárának, Bagó Istvánnak provokatív Facebook-oldaláról és egyéb uszításairól számolt be a konzervatív sajtó. Az is kiderült, hogy két éve, a kockásinges „tanárlázadás” idején még a tüntetésbe is befogta diákjait. Bagó István az iskolai munkája mellett aktív politikai életet él, a drogos és asszonyverő Juhász Péter-féle Együtt képviselőjelöltje volt az önkormányzati választásokon.

Az ügy hatalmas felháborodást keltett, a PestiSrácok cikke nyomán belső vizsgálatot rendelt el az iskola tagintézmény-vezetője.

A belső vizsgálat eredménye még nem ismert.

Tanítás helyett balliberális propaganda folyik számos magyarországi iskolában

A 888.hu írta meg, hogy magyar közép- és felsőfokú oktatási intézményekben gyakran előfordul, hogy a tanár saját politikai nézeteit ráönti a diákokra.

(forrás:www.origo.hu)

Hihetetlen Oscar-díjas ellenzéki pszichodráma – Bemutatkozik a kretén ellenzék – Videó

Nem stadion! – Látványos tervekkel rajtolt el a fertői térség turisztikai fejlesztése