in ,

Hoppá! Bognár Zsolt színművész most Pankotai Lilinek írt nyílt levelet

A pankotais médiatudatlanság

Van annak egy diszkrét bája, hogy Pankotai Lili két f@szozás közben odaáll a köznevelési államtitkár, Maruzsa Zoltán elé és kormánymédiázva egy újság szalagcímét, miszerint:
,,Csöngölődznek a csemegecickók a vacsoraasztalnál”
tolja beszélgetőpartnere orra alá, azon sejpegve, hogy rendjénvaló-e az, ha 13 évesek ilyen tartalmakat olvashatnak. Ráadásul mindezt egy médiatudatosságról szóló konferencia után.
Drága egyszer használatos, na jó egyszer-kétszer használatos ellenzéki médiás előretolt bástya!
Eddigi minősíthetetlen, slam poetry-nek hazudott okádásaidról miért nem kérdezted eddig magadat is otthon, a tükör előtt?

Kormánylapokat nemigen olvasnak 13 évesek, de menetrendszerű ellenzéki tüncizgetéseitekre az általad megnevezett korosztály a bulika kedvéért gyakorta kilátogat, te nem így gondolod?
És megjelensz és eljátszod a szűzkislányt, hogy most találkozol először a férfi és a női genitáliák szinonimáival.
Na ne már!
Közben a médiatudatosságról beszélsz, miközben a feljebbvalóid hangosan röhörésznek magukban, hogy a hergelő polgárpukkasztásban épp te vállalod a balos fáklyavivő szerepét.
Riportod, saját közéleti tevékenységed ismeretében nem médiatudatosság, hanem tettetett naivság és nagyfokú médiatudatlanság. Ennek a kijelentésemnek a megfogalmazásához, amint látod, egyetlen alpári, méltatlan jelzőt nem használtam. Lehet így is és talán neked se késő ezt felismerni.
Ennyike!

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nem mi mondtuk – Argentin lap: Orbán Viktor a nemzetközi jobboldal vezető személyisége

Egy magyar színész üzent a fiataloknak: lehet élni máshol, de kérdés, hogy minek….