in ,

Hírhamisító tróger Bánó Andriska megint Orbán Viktort támadja – Pont ő beszél?

Bandika, Bandika

Bandika még mindig el van tévedve.

Miért nem vonul már nyugdíjba? Tisztességes pénzecske, prémium, 13. havi nyugdíj, stb. Mehetne ide-oda kirándulgatni, senkit sem izgatna írásaival Magyarországon. Több lenne a nyugalom. De nem! Hírhamisító úr megint Orbán Viktort ekézi.

Ilyeneket mondott a nagytudású:

Tudom, nem a legszebb magyar szó a bebetonoz, de arra, ami napok óta folyik itthon, nincs jobb. Nem volt elég, hogy hatalmas összegeket kapnak az egyházak, óriási támogatás jut az alapítványokba kiszervezett egyetemeknek, amelyekben csupán lasszóval lehet találni nem fideszes kuratóriumi tagokat. Mindez nem volt elég.

 

Természetesen Karas Mónikázik meg Polt Péterezik egyet.

 

 

Emlékeztessük a tisztelt publikumot, hogy ki is ez a Bánó András:

A rendszerváltást követő első nagy sajtóbotrány Bánó András nevéhez és a köztelevízióhoz kötődik. 1992. október 23-án a Bánó által szerkesztett „Egyenleg” című műsorban bemutattak egy képsort az aznapi, emlékezetes Kossuth téri ünnepségről, ahol a tüntetők egy része fütyüléssel és kiabálással belefojtotta a szót Göncz Árpád köztársasági elnökbe. A felvétel a tüntetőknek ezt a csoportját bőrfejű, Árpád-sávos zászlót lengető fiatalokként mutatta be. A valódi botrány fél évvel később tört ki, amikor a Hét című műsorban a képsort hamisítványnak minősítették. A felvétel nem a tüntetés helyszínén és időpontjában készült, és csak utólag vágták össze az október 23-án rögzített kép- és hanganyaggal. A kérdés eldöntésére a Televízió vezetősége szakértői vizsgálatokat rendelt el, többek között a Sony-céget is felkérte egy szakmai vélemény megfogalmazására. Bánó tehát az eredeti muster kazettát hamisította meg.

 

Na, egy ilyen Bánó András fogja be az arcát!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Jellemző: amikor már nem tényező, kiáll mellettünk – Angela Merkel Magyarországot védte az Európai Bizottsággal szemben

Eltapsolt 500 milliót! Hogyan fog törleszteni Karácsony Gergely?