in ,

Ismét itt van a volt köztévés csaló, videóhamisító Bánó András, és augusztus 20-ról okoskodik

Újra itt van a csaló

Bánó András bánkódik. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a rég nem látott kommunista bácsi ezt otthon tenné. E helyett az éterben okoskodik a tűzijáték budapesti résztvevőinek számáról.

Szerinte nem volt 700 ezer résztvevő. Szerinte ezt nem lehet megállapítani, mert nem lehet és kész. Se drónnal, se semmivel. Szóval okoskodott egy sort, pedig senki sem hívta. Járatta az arcát, pedig senki sem kérdezte. Fogalmunk sincs miért került elő ismét Bánó bácsi.

 

No, de nézzük ki ez a Bánó András:

Bánó András a rendszerváltás előtt sportriporter volt, ami a külföldi utazások miatt kiváltságos és meglehetősen sajátos pozíció volt. Már a 80-as évek elején, sportriporterként, vezető helyzetbe került a Híradóban, amihez természetesen elengedhetetlen volt a példás megbízhatóság.

Országosan azzal lett igazán ismert, hogy 1992. október 23-án egy hamis felvételt mutatott be az MTV Egyenleg című műsorában. A felvétellel azt akarta igazolni, hogy a Kossuth téren Göncz Árpád köztársasági elnököt bőrfejűek fütyülték ki (valójában az igazságtételi törvény megvétózása miatt csalódott ’56-os veteránok tiltakoztak). Kiderült azonban, hogy a felvétel nem eredeti, ezt a Sony vizsgálata is megerősítette – vagyis Bánó meghamisította az eredeti felvételeket. Ezután nem dolgozhatott többet az MTV-ben, egészen addig, amíg az MSZP-SZDSZ-kormány nem került hatalomra 1994-ben. – írja az origo.hu Bánó Andrásról.

 

Akkor úgy nagyjából ennyit Bánó Andrásról. Én a helyében befognám a pofámat.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Na, ugye! Orbán Viktor: lehet majd nyugdíjprémiumot fizetni – A miniszterelnök jelenleg 50-56 ezer forintos egyszeri kifizetést lát valószínűnek, de az az összeg akár ennél jóval magasabb is lehet.

Államalapító Szent Karigeri?