in , ,

Hajnal Mikike az ATV-ben elismerte, hogy miattuk (Momentum) nem jönnek az EU-s pénzek Magyarországra – Hé, ez nem nyílt hazaárulás?

Ez most komoly?

Meghallgatuk az ATV-ben Hajnal Miklóst.

Nem kellett volna, mert felment a vérnyomásunk: a csávó nyíltan beismerte, hogy a Momentum 2 képviselője miatt indítanak Magyarország ellen eljárásokat és miattuk nem kapja meg hazánk a nekünk járó EU-s pénzeket.

Tehát ezt a csávó így bemondja a kamerába és nem szakad rá a stúdió. Nem, nem szakad rá, sőt, még büszke is! Az olimpia megfúrására is, az irodája falán lóg a csávónak egy NOlimpia plakát.

Ezek erre büszkék.

De most komolyan: kinek dolgoznak ezek? Ki fizeti ezeket? Hogy nem Magyarországról jön a fizu, az is tuti.

Szégyen, ez az egész szégyen!

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Vitézy beleállt a balfasz Kamu Geribe: csak a szája jár, „Facebook-videókat bárki tud forgatni”

Bajban a baloldal! Itt az ügyészség közleménye: ezért szálltak ki a DK-s óbudai önkormányzathoz a nyomozók