in ,

Ha a Hír Tv a jobboldal tévéje, mit keres még ott Kálmán Olga férje? Távozzon!

Elegünk van

Meg nem erősített információink szerint Hoffmann György, azaz Kálmán Olga férje még mindig a Hír Tv-nél dolgozik. Utoljára a pestisracok.hu írt róla, 2018 augusztusában, hogy Kálmán Olga férje szeretne maradni a Hír Tv-nél. Hosszú szabadságra ment, és úgy próbált az akkori hírek szerint a tv-nél maradni. A pestisracok.hu is, és balliberális portálok is arról írtak, hogy Kálmán Olga férje a Hír Tv-nél maradt.
Ez kb. olyan, mintha megkérnék a tizenévvel ezelőtt a Fidesztől kirúgott / fel sem vett Ujhelyi Istvánt, hogy ugyan maradjon még a Fideszben egy kicsit. Sőt visszavesszük, szidja csak a kormányt, de maradjon a Fideszben…abszurd, ugye?
Hoffmann maradása kb. arra is hasonlít, mintha a HVG.hu-nél írna vezércikket Bayer Zsolt. Ugye, hogy elképzelhetetlen? Amennyiben tényleg igaz a hír, és még mindig a Hír Tv-nél dolgozik Kálmán Olga férje, akkor a jobboldal, a nemzeti oldal nevében megkérjük: TÁVOZZON ONNAN!

Ha a Hír Tv a jobboldal tévéje, és Kálmán Olga férje még mindig valóban a tv-nél dolgozik, akkor Hoffmann György szedje a sátorfáját!

mindenszo.hu

Orbán helyre tette a súlyosan alkoholista Junckert: aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson ki senkit!

Népi kezdeményezés a súlyosan alkoholista Juncker lemondatásáért – Nem lehet egy alkoholista Európa első embere!