in , , ,

Orbán helyre tette a súlyosan alkoholista Junckert: aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson ki senkit!

Reagált a magyar kormányfő Jean-Claude Juncker Európai Bizottsági (EB) elnök vasárnapi interjújára

Reagált a magyar kormányfő Jean-Claude Juncker Európai Bizottsági (EB) elnök vasárnapi interjújára.

Orbán Viktor hétfőn, az Országgyűlés épületében úgy fogalmazott:

Aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson ki senkit, mert az idegengyűlölet nagy mesterét Karl Marxnak hívták.”

Jean-Claude Juncker a kommunista filozófus és közgazdász születésének a 200. évfordulóján, 2018 májusában, a németországi Trier városában részt vett Karl Marx szobrának felavatásán. Európa első embere ezzel megalázta a kommunizmus 110 millió halálos áldozatát, és egy olyan ideológus emléke előtt sikerült leborulnia, aki a modern antiszemitizmus egyik elméleti megalapozója volt.

Ismert, Jean-Claude Juncker vasárnap este arról beszélt az olasz köztelevízióban, hogy nem tetszik neki Orbán Viktor migrációt elutasító politikája, ugyanis véleménye szerint a migránsok tömeges betelepítésének elutasítása túlzott nacionalizmusnak és idegengyűlöletnek számít.
Karl Marx antiszemitizmusa:

A filozófus 1843-as Zsidó kérdés című írásában például azt feszegeti, hogy a judaizmus valós lényege a gyakorlati és személyes szükségletek ellátása, alapja a kereskedelem, profán istene a pénz és az egoizmus. „A zsidó lélek lényege az önérdekben és a pénz iránti szomjúságban gyökerezik” – fogalmaz a kommunizmus atyja. Az 1867-es Tőkében ezt írja: „Minden árucikk csak pénzt hoz a körülmetélt zsidóknak”. Marx Engelsnek küldött egyik levelében Ferdinand Lassalle német szocialistát „a szláv határ zsidójának” írja le, a varsói zsidókat pedig „mocskos” jelzővel illeti a szövegben.

(forrás: Nagy Gábor, 888.hu)

Bréking – Elfogadta az Országgyűlés a családvédelmi akciótervet

Ha a Hír Tv a jobboldal tévéje, mit keres még ott Kálmán Olga férje? Távozzon!