in ,

Gyurcsány és Gyurcsányné felfordulást és polgárháborút akar – Videó

Kövér Lászó a Bayer Showban

Kövér László színtiszta hazaárulásnak nevezte, hogy Gyurcsányné Dobrev Klára azon ügyködik, hogy Trócsányi László ne lehessen biztosjelöltként. Az országgyűlés elnöke a Bayer Showban arról is beszélt, hogy a baloldal felfordulást és polgárháborút ígér a választóknak, a Gyurcsány-klán még a legalapvetőbb nemzeti érdekeket is áthágja a hatalom megszerzéséért.

A Fidesz a békés együttműködésen, építkezésen alapuló munkát kínálja fel a választásokon, ezzel szemben a baloldal megint felfordulást és polgárháborút akar – mondta Kövér László a Bayer Showban. Az Országgyűlés elnöke hozzátette, úgy tűnik a baloldal az önkormányzati választásokra készülve máris kormányváltást ígér a választóknak. Úgy vélte, Karácsony Gergely és szövetségesei hídfőállásokként tekintenek az önkormányzatokra, ahol bevackolhatják magukat, akár a vietkongok a vietnámi háború idején, hogy onnan törjenek elő 2022-ben a “főhatalomra”. Hozzátette, aki ilyen szemmel tekint az önkormányzati választásokra, annak nincs fogalma az önkormányzati rendszer működéséről.

Az Országgyűlés elnöke ugyanakkor arról is beszélt, szerinte színtiszta hazaárulás, hogy Dobrev Klára azon dolgozik: a magyar határvédelemre ne adjon pénzt az Európai Unió és, hogy Trócsányi Lászlót nem szabad támogatni biztosjelöltként. Úgy vélte, még a DK-s szavazók többsége is úgy gondolhatja, vannak határok, ameddig egy parlamenti párt elmehet, hiszen vannak nemzeti érdekek, értékek, amelyek összekötnek bennünket. Ha nincsenek ilyen határok, vagy átlépik azokat, ahogy a DK teszi, akkor valóban polgárháborúvá alakul a politika. És ez Gyurcsánynak és Gyurcsánynénak a célja – hangsúlyozta. Mint Kövér László kiemelte, demokráciában nem lehet jogi eszközökkel fellépni a hazaárulással szemben, erkölcsi szankciót lehet alkalmazni.

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Az országban egyedülálló ívhidat adtak át Győrben

Ellenzéki tempó! – Plakátrongálásba kezdett Lukácsi Katalin Szolnokon