in ,

Gratulálunk: Jakab már is belépett az egyszemélyes mozgalmába

A Nép Pártján Mozgalom előre tör a győzelem útján: már van egy tagja!

A Nép Pártján Mozgalom előre tör a győzelem útján: már van egy tagja! Jakab Péter közösségi oldalán jelentette be, hogy belépett az önmaga által alakított mozgalomba, amiről egyébként korábban még a mamusza kabinetfőnöke is kijelentette, hogy nem biztos, hogy csatlakozik hozzá. Ettől biztosan megbukik Orbán.

Rettegj Orbán, most aztán megbuktat a NÉP! Jakab Péter bejelentette, hogy belépett a Nép Pártján Mozgalomba. Ez azért is fontos lépés a kormánybuktatás útján, mert a Jobbik bukott pártelnöke már több mint egy hete létrehozta a politikai formációt, de még neki is csak most jutott eszébe, hogy be kellene lépnie az osztódással szaporodó Jobbik legújabb szakadványába. És bár Jakab korábban kijelentette, hogy egyelőre nem pártban gondolkozik, ne legyenek kétségeink, hogy a bukott politikus nagy babérokra tör, hiszen igazi potyapénzt mozgalomból nem lehet lehúzni. Ki is jelentette mozgalma kapcsán, hogy jobb- és baloldaliakat egyaránt meg szeretne szólítani.

A törpepártok mellett tehát a leghülyébb nevű pártok listája is bővül, hiszen a Pató Pál Párt, a Magyar Sörpárt és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (jó, ez mondjuk szándékos volt) után jöhet tehát a Nép Pártján Néppárt. Nem túl kreatív, de mit vártunk Jakab Pétertől – ha Rozmaring, a bohóc nevezné el, valószínűleg a Fővárosi Nagycirkusz is hasonló, enyhén nyelvtörő jellegű nevet kapna. A tagok létszáma miatt azonban aggódunk: a thaiföldi lájkolók ugyanis az érvényes törvények szerint még nem léphetnek be magyarországi pártokba.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Hivatalos: Feriné az Európai Parlamentben Magyarország ellen dolgozik

Bayer Zsolt a Kormányinfóról: azonnal tüntessék ki Gulyás Gergőt!