in ,

Fogynak a DK-s képviselők – Újabb DK-s önkormányzati képviselő halt meg koronavírusban

Koronavírusban meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője.

Koronavírusban meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője. A 73 éves politikus halálhírét a párt jelentette be közösségi oldalán. Arról nem tettek közzé információt, hogy Kerezsán László beoltatta-e magát, de korábban saját maga vallotta be a Facebook-on, hogy szkeptikus az oltásokkal kapcsolatban.

Egy januári bejegyzésében a Fidesz ellenesek csoportjának egyik posztját osztotta meg, amely arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy az oltásnak valójában semmilyen előnye nincsen, arra utalva ezzel, hogy nincs értelme beadatni a vakcinát. A DK helyi Facebook oldalán pedig több alkalommal megosztották a párt, kínai vakcina ellen indult petícióját. A DK már több politikusát is elveszítette a járványban. Március 26-án a kínai vakcinát korábban visszautasító Penz András kistarcsai önkormányzati képviselő, március 22-én pedig Gyűrüs Károly a párt tatai önkormányzati képviselője halt meg koronavírusban.

 

(hirtv.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Zseniális videó – Fekete-Győr András valódi hazugságvizsgálatát mutatja meg Rákay Philip – videó

A kertépítész végzettségű Vénaszájú Márta felcsapott orvosnak: “ugyanis azt látni kell, hogy az, hogy 2,5 millió embert megböktek, az semmit nem jelent védettség szempontjából”