in ,

A felelőtlen DK ismét a koronavírussal poénkodik – Videó

Újra a koronavírussal poénkodik a Gyurcsány-párt

Újra a koronavírussal poénkodik a Gyurcsány-párt. Legutóbb Újbuda DK-s polgármestere viccelődött azon, hogy a koronavírus fertőzésben szenvedő betegek nem a miniszterelnök irodájában fognak megjelenni. Nem ez volt az első eset, hogy a rendkívül veszélyes koronavírussal kapcsolatban humorizált Gyurcsány Ferenc politikai formációja.


Az elmúlt két hétben a magyar kormány teljesítménye nem volt megnyugtató. Láthatóan nem tudnak megbirkózni a problémával – Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke így kritizálta a kormányt online fogadóóráján. A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja, Vágó István még ennél is messzebb ment. Facebook-bejegyzésében azzal vádolta a kabinetet, hogy a vírusteszteken spórol, és arra utalt, hogy a kormánynak ezzel az a célja, hogy kevesebb nyugdíjas legyen Magyarországon.

Gyurcsány Ferenc felesége szerint nem kell bocsánatot kérnie Vágó Istvánnak.

Újbuda DK-s polgármestere szintén nem kívánta kommentálni Vágó István megnyilvánulását.

Riporter: Kiírta Facebook-oldalára, hogy a kormánynak gyakorlatilag az a célja, hogy kevesebb nyugdíjas legyen és ezért nem megfelelőek az intézkedések Magyarországon. Erről mit gondol?

László Imre: Én ezt nem olvastam, nem láttam, és ha nem haragszik olyanról nem alkotok véleményt, amit nem láttam. Köszönöm szépen.

A DK-s politikus ugyanakkor azon viccelődött, hogy a koronavírus-fertőzésben szenvedő betegek nem a miniszterelnök irodájában fognak megjelenni.

Ahhoz, hogy valóban érdemben tudjunk tenni, azok a betegek, akik sajnálatos módon belekerülnek ebbe a rendszerbe azok nem a minisztériumból vagy a miniszterelnök irodájából fognak megjelenni, hanem az alapellátás orvosainál és az alapellátás pedig az önkormányzatokhoz tartozik.

Egy DK közeli blogger pedig a koronavírussal-fertőzéssel viccelődött. Homonnay Gergely közösségi oldalán azt írta: Ha lázas lesz, elmegy az Origo szerkesztőségébe és szó nélkül tüsszentgetni fog a propagandistákra.

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt kőkemény üzenete Czeglédy Csabának

Gyurcsány emberei fúrják a kormány járványügyi intézkedéseit