in ,

Esti mese – Elképzeltem egy liberálisoktól mentes Magyarországot…

be jó is lenne…

Esti mese – Elképzeltem egy liberálisoktól mentes Magyarországot…

Tényleg milyen lenne egy ilyen ország?

Elképzeltem, hogy nem kell naponta tépni a számat, és védekezni, örökké harcolni ezekkel az internetet, a tévét, a rádiót, az újságokat és az agyunkat teljesen letaroló liberál-fasiszta eszmékkel szemben.

Elképzeltem, hogy milyen az, amikor nem a gender-tekeredettek mondják meg, mi a család, hanem mi, normális magyarok. Amikor korábban sosem létező társadalmi nemeket (több mint 100 féle baromságot találtak ki) nem erőltetnek ránk.

Elképzeltem, hogy milyen az, amikor a HVG.hu, 444, az index.hu, a 24.hu, a zsurpubi, és a többi liberális szennycsatorna nem forgatja ki a jó híreket, és nem köt bele mondjuk senki a Vizes vb-be.

Elképzeltem, hogy nincs esti agymosás az RTL Klubon.

Elképzeltem, hogy nem rugdosnak hungarocellből készült Orbán szobrokat a liberális tolerancia jegyében a nyílt utcán, és nem tépik le a szobor fejét, nem rugdossák tovább azt a földön.

Elképzeltem, hogy nem akarja a vesztes MSZP-s VIII kerületi jelölt a választások után a Fideszes idős pedagógus nyertes felet  „megbaszni”.

Azt is elképzeltem, hogy nem ömlik a szar, és a hazugság naponta az arcunkba a Helsinki Bizottságtól, nem kell naponta megvédeni magunkat az Amnesty Internationaltól, a Migration Aidtől, és a többi  migráns simogató agyhalott NGO-tól, és elképzeltem, hogy a DK-s Niedermüller Péter pedig már eleve a btk 133 miatt nem lehetne EU-s képviselő Újhelyi társával.

És elképzeltem azt is, hogy 2018-ban nem attól kell rettegnem, hogy „ezek” megint visszajönnek, és bontják a kerítést, és akkor Magyarországnak annyi.

Elképzeltem azt is, hogy nem ilyen cikkek irogatásával töltöm az estémet, hanem a családommal vagyok, de nem tehetem, mert most éppen DK-s fórumokon pofozgatnak Fidelitasos aktivistákat…a tolerancia, és a liberalizmus jegyében.

Emlékezve néhai Kristóf Attilára, és a fantasztikus Én nem tudom rovatára, csak annyit tudok mondani: hogy vajon eljön-e ez az általam áhított világ, én nem tudom…

Mindenszo.hu

Be szép kis lista – A lista: a Soros-hálózat hazai kitartottjai

Teljes liberálmédia csend – 2-2 milliárd forintból újul meg a Keleti és a Nyugati pályaudvar