in ,

És van pofája ezt mondani – Gyurcsány szerint 2006-ban támadás történt a demokratikus államrend ellen

döbbenetes szavak

Kapaszkodjanak, a szemkilövető ezt nyilatkozta 2006 kapcsán:

 

„»Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek« – idézhetnék Jézus szavait 1956 mártírjai, ha látnák az Égből, mi történik az ő forradalmunk emlékével ide lenn. Nagy Imre életáldozata helyébe Révész Máriusz fejsérülése lépett, a Corvin közi ellenállók képe helyett egy kiállított tankot 15 évvel ezelőtt elindító és azzal randalírozó nyugdíjas alakja ugrik fel az ünnep reggelén az egyik vezető hírportálon. 1956 ismét elbukott. Most nem az oroszok verték le. Most a hatalomhazugság, a gyávaság, a joggá nemesített bűn védelme verte le. Na meg a mindezt lehetővé tevő sok-sok körülmény. 2006 őszén a pesti utcán randevúzott a jogos állampolgári felháborodás, az önmagáért való erőszak és a szervezett államcsíny kísérlet. A határok sem az akkori szándékokban, sem a valóságban nem voltak világosak. Keveredett a szándék, keveredett tömeg. Egyik keverte a másikat és vissza.

A nemes lázadás találkozott a törvénytelen és a törvényes erőszakkal. Ez utóbbi jogszerű és jogsértő formájával egyaránt. Anélkül, hogy mindez ellentmondás lenne. 2006 őszének sok áldozata van. Vannak a könnyen látható sérülések. Ártatlan és nagyon is ártalmas tüntetőé, kiváncsi setálóé és gyújtogató huligáné, munkáját végző, megtámadott rendőré. De van itt más is. Szájtáti, gyenge demokraták engedik másfél évtizede, hogy tudatos rendzavarást, provokációt, a demokratikus államrend elleni támadást tiszta forradalommá próbáljon nemesíteni a jó- és rosszhiszemű naivitás és a hatalmi hazugság perverz szerelmi háromszöge. A ragacsos sziruppá sűrűsödött erkölcsiség pózába merevedő szerencsétlenek egyik-másika meg most felébred, hogy tényleg mik nem történtek akkortájt. És ismétlik ellenfeleik rájuk öntött mocskát, jól el is kenik önmagukon, aztán büszkén kiáltják: én tiszta vagyok!

Szólnék! Itt van 1956. Rákosi világa. Oroszok. Petőfi kör. Nagy Imre, Maléter meg a többiek. Munkástanácsok. Sinkovits, Darvas. Meg a haza, benne a magyar nép. Nem fontosak? Jövőre választás lesz. Meg egyébként is Gyurcsány. Bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek.

Fidesz párttag könyvecske a történelem akváriumában (Sic!) kis ráfizetéssel majd kapható lesz. A sorbanálláshoz kéretik sorszámot húzni. És azt mondják, ki lesz írva: énekelni és a földre köpni tilos.”

– írja Gyurcsány Ferenc.

 


 

Mit lehet erre mondani? Undorító, hazaáruló gazember.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Meghalt Mádl Dalma, Mádl Ferenc köztársasági elnök özvegye

Vásárhelyi Mária máris fél a Békemenettől – Hát félhetsz is!