in ,

Schiffer András is megszólalt: 2006 óta a volt miniszterelnök száját egy “sajnálom” se hagyta el

Tegnap volt tizenöt éve, hogy a Gyurcsány Ferenc, a magyar baloldal szinte teljes támogatásával visszanyúlt a kommunista gyökerekhez

 

Tegnap volt tizenöt éve, hogy a Gyurcsány Ferenc, a magyar baloldal szinte teljes támogatásával visszanyúlt a kommunista gyökerekhez, a terrorhoz, hogy megtarthassa az ebül szerzett hatalmát. Schiffer András arra emlékeztet Facebook-posztjában, hogy a volt miniszterelnök máig nem kért bocsánatot semmiért és senkitől. Gyurcsány most is nyilvánosan alázza Nagy Lászlót, az áldozatok egyikét, miközben szövetségesei puccsistázzák, csőcselékezik a jogsértett állampolgárokat, relativizálják a szemkilövetéseket, a rendőri kínzásokat – írja a politikus.

Mint portálunk beszámolt róla, Gyurcsány Ferenc egy hosszú Facebook-posztban írta le kissé borgőzös gondolatait 1956-ról, és ezzel egyidőben gúnyolódott a 2006 október 23-án meggyalázott békés tüntetőkön.

Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek – idézhetnék Jézus szavait 1956 mártírjai, ha látnák az Égből, mi történik az ő forradalmunk emlékével ide lenn. Nagy Imre életáldozata helyébe Révész Máriusz fejsérülése lépett, a Corvin közi ellenállók képe helyett egy kiállított tankot 15 évvel ezelőtt elindító és azzal randalírozó nyugdíjas alakja ugrik fel az ünnep reggelén az egyik vezető hírportálon

– idézte Jézus szavait a bukott miniszterelnök, aki mai napig képtelen belátni, hogy a magyarok nagy többsége egy életre megutálta, amiért hazudott az egész országnak, és az ártatlan emberekre uszította a rendőröket.

 

Schiffer András Facebook-oldalán azt írja, pontosan 15 évvel ezelőtt lőtte ki a karhatalom Nagy László szemét és tette tönkre életét. Szerinte a DK elnöke ezzel még mindig alázza Nagy Lászlót, nyári nyilvános találkozásukon a volt miniszterelnök száját egy “sajnálom’ se hagyta el: csak a lelketlen gúnyolódás.

A büntetlenül maradt bűn 15 év után is mérgezi az országot

– zárja bejegyzését Schiffer András.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

A Békemeneten 300 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak! + Orbán Viktor teljes beszéde – Videó

Békemenet – Már a fél internet ezt a videót nézi a hömpölygő tömegről – Videó