in ,

ÉLJEN! – Megvan az első magyar világbajnok teniszező!

Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova nyerte meg a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét.

A harmadik helyen kiemelt magyar, cseh kettős – amely idén előzőleg már négy tornát nyert – bő fél óra alatt elvesztette az első szettet, aztán a folytatásban feljavult, és Babos adogatásaival, illetve Hlavackova röptéivel kiegyenlített. A döntő rövidítés már egyértelműen az ő fölényüket hozta, és végül 1 óra 31 perc elteltével ők emelhették a magasba a Martina Navratilova Kupát.

Babos Tímea

A 24 esztendős, soproni születésű Babos harmadszor szerepelt a vb-n, és első magyarként jutott be már az elődöntőbe is. Két éve egy győzelem és két vereség volt a mérlege a vb-csoportkörben a francia Kristina Mladenovic oldalán, míg tavaly a negyeddöntőben búcsúzott a kazah Jaroszlava Svedovával. Idén újra egyenes kieséses rendszerben bonyolították le a párosversenyt Szingapúrban.

Babos ezzel az első magyar világbajnok teniszező!

HAJRÁ, MAGYAROK!
(Bertha László, 888.hu)

Figyelem libsik! Soros György maga írt több cikkében is arról, hogy van egy terve: migránstömegek letelepítése Európában

(VIDEO) Ajkai kórházfejlesztések – Bizony nem stadion!